Yönetime yakın evet ama müdür bey bile çok alçakgönüllü iken bu neyin havası, şuan ben işi öğrenene kadar burda sonra galiba gidecek anlamadım valla bu kafalarıGünaydın.
Benim iş hayatımda gözlemlediğim kadarıyla yönetime yakın olan her kimse onun sözü geçiyor.
İstediğin kadar boz,uyar,tersle farketmez,düzeni bozmak kolay değil.
Geçen çaycı abla dediki siz gelmeden önce bu böyle değildi siz gelince değişti dedi
canım o zaman sana güç gösterisinde bulunuyor bu..bizim odamızdada var böyle biri ben kamudayım adam kendini şef sanıyo ama biz arkadaşlarla aynen bu şekilGeçen çaycı abla dediki siz gelmeden önce bu böyle değildi siz gelince değişti dedi
Müdür sadece alçakgönüllü görünüyor.Yönetime yakın evet ama müdür bey bile çok alçakgönüllü iken bu neyin havası, şuan ben işi öğrenene kadar burda sonra galiba gidecek anlamadım valla bu kafaları
Merhaba güzel kadınlar günaydın
Şimdi konuya geleyim yeni işe başladım ama benimle aynı statüde olan arkadaş bana üstünlük kurmaya çalışıyor
Müdür yokken onun odasına oturuyor, yana yemekçi bayana bağırıp çağrıyor, çocuk azarlar gıbi davranıyor.
Ve ben iş ile ilgili bir şey yaparken ipe un sermeye çalışıyor
Benim 15dkda hazırlağım sunumu 1saate yayıyor, ne yapmalıyım bilemedim kötü olmak istemiyorum ama dozunu arttırmaya başladı mesela şirkete bir ley alınacağinda parayı cebınden veeiyormuş gibi davranoyor.
Ya bugun bi kpnu oldu ben istediğimi işten çıkartırım falan diyor müdür beyin yanında beni bozmaya çalışıyor her yerdemi aynı buEger onunla sikintı yasarsaniz isten cikarilma gibi bir durumunuz yoksa acik acik kendisiyle sizin mudurunuz olnadigini statulerinizin ayni oldugunu anlatin baktiniz devam ediyor durumu idari mercilerle konusun derim
Nasıl davrandınız ne yaptı meselasen öğrenince işten çıkacaksa ondan yapıyordur hiç takma ,bende işe girdiğimde bu tür davranışla karşılaştım hatta işi öğtermedi neredeyse ama sabrettim işten çıktı ,şimdi buraların efendisi benim
Ya patron toğlantıda müdür beyi bozuyor sonra müdür bey bize kendini kanıtlamaya çalışıyor nihan hanım beni bozmaya çalışıyor ama müdürün arkasından da bana az çalışıyormuşum muamelesi yapıyor diyor ayrıca devamlı nette geziniyor anlamadım hiç bi şeyMüdür sadece alçakgönüllü görünüyor.
Çünkü öyle görünmek zorunda.
Zaten onun kötü polisliğini yapacak biri var orada.
Onun havası da emin ol ki kendi kendine oluşmamıştır.
İşi öğrendikten sonra gidip gitmemesini bilemem. Oranın kurallarını sen daha iyi bilirsin.
çaycı abla kaçtı resmen ya ekmek almaya diye çıktı ve kaçtı ....Siz bu çaycı abla ilede çok muhabbet kurmayın seviyeli yaklaşım en iyisi
Bu abla şu an size bunu getiriyorsa sizin herhangi bir konuşmanızıda ona götürebilir.
En iyisi hepsi ile toptan mesafe
İşyeri böyle bir yer maalesef...
mesela nasıl dalga geçeyim? yada nasıl aşağılıyım en iyi yaptığı şey başkalarının yanında öğüt vermekdalga geçin, aşağılayın, egosunu yerle bir edin.
böylelerinin en zayıf noktası budur, siz ona patronculuk oynadığının herkesçe bilindiğini ve bunun komik göründüğünü hafife alır bir dille ifade edince bakın nasıl tavrı değişecek.
oturup ciddiyetle konuşursanız kendini daha da önemli hissetmesine ve tavırlarının artarak devam etmesine neden olursunuz.
Bana patronum dedi ne söylerse ne yaparsa görmemezlikten gel sabret demişti.Dosya istediğimde önüme atardı ters ters konuşurdu , iş verirdi hemen ardından hala yapmadın mı bakmadın mı diye bunaltırdı vs.Nasıl davrandınız ne yaptı mesela
çaycı abla kaçtı resmen ya ekmek almaya diye çıktı ve kaçtı ....
canımm çok uzun zaman olmuş ama yazayım şehir dışıişi oldu ve iş görüşmesine gideceğim adamda bana yazılınca ve gece nerde kalmak istersin muhabbeti yapınca ,patronda o işi nasıl alırsan al dedi bende istifa ettimvega4 nasıl yaptın alıştın iş yerindeki zati muhtereme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?