Neysesakinim ... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 10.762 11.404 498 38 Dünya köylüsü 17 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vega4 #41 vega4 .!.: canımm çok uzun zaman olmuş ama yazayım şehir dışıişi oldu ve iş görüşmesine gideceğim adamda bana yazılınca ve gece nerde kalmak istersin muhabbeti yapınca ,patronda o işi nasıl alırsan al dedi bende istifa ettim Genişletmek için tıkla... ciddi misin üzüldüm ya başka iş bak sen yinede...
vega4 .!.: canımm çok uzun zaman olmuş ama yazayım şehir dışıişi oldu ve iş görüşmesine gideceğim adamda bana yazılınca ve gece nerde kalmak istersin muhabbeti yapınca ,patronda o işi nasıl alırsan al dedi bende istifa ettim Genişletmek için tıkla... ciddi misin üzüldüm ya başka iş bak sen yinede...
vega4 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2014 1.908 1.523 133 17 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vega4 #42 befer .!.: ciddi misin üzüldüm ya başka iş bak sen yinede... Genişletmek için tıkla... ya bir yer var orayı beklıyorum canım sen nasılsın
befer .!.: ciddi misin üzüldüm ya başka iş bak sen yinede... Genişletmek için tıkla... ya bir yer var orayı beklıyorum canım sen nasılsın
Neysesakinim ... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun Kayıtlı Üye 30 Aralık 2013 10.762 11.404 498 38 Dünya köylüsü 17 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vega4 #43 vega4 .!.: ya bir yer var orayı beklıyorum canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla... valla ne olsun aynı iş güç uğraşıyoruz.. hayırlısı olsun hakkında bebiş ne yapıyor
vega4 .!.: ya bir yer var orayı beklıyorum canım sen nasılsın Genişletmek için tıkla... valla ne olsun aynı iş güç uğraşıyoruz.. hayırlısı olsun hakkında bebiş ne yapıyor