• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürüm bana asılıyor

kumralada21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
117
1
26
İstanbul
Kızlar özel ve dünyanın önde gelen şirketlerinden birinde staj yapıyorum. Bu üniversite de son senem. Müdürümün ilk basta beni cok sevdigini ve çok ilgilendiğini düsündüm ancak 2/3 gün öncesine kadar düsüncem değişti, çünkü müdürün bana asıldığını düşünüyorum... 3 gün önce bana mesaj atmıstı ilk defa, iş ile ilgili birşeyi haber vereceğini söylemişti. O sırada, staj konularından ve mezun olunca ne yapacağımdan konu acıldı, bu arada müdürüm beni şirkete almak istiyor ve bu konuda en yetkili kişilerden biri, hatta bana alternatif sunuyor, bu şirkete girmek öncelerden beri hayalimdi hala hayalim. Bende çok istiyorum ama şimdi işler değişti. Müdürüme ters yapmadan, asılmaması gerektiğini nasıl belli edebilirim? Ters yaparsam o şirkete giremeyeceğimi düsünüyorum, bilmiyorum yani eğer aramızdaki iletişimi koparırsam(biri bana asıldığında genellikle kopartırım) ve sadece gerektiği zaman konuşup ilgisiz gözükürsem, işler daha kötü olabilir çünkü çok zor alım yapıyorlar ve malesef ki torpil gerekiyor.. Ancak buna boyun egmek istemiyorum. Bu arada asılmadan kastınız ne derseniz? bana çok tatlısın dediğini söylemem yeterli sanırım? Ve alakasız bir zamanda söyledi bunu. Ben davranışlarıma özenle dikkat ettikçe resmiyeti hiçbir zaman kaybetmeyip bey'li konustukca o daha sıcak davranıyor, ona kuyruk salladıgımı dusunebilirsiniz ama gerçekten bunu yapmadım.. 3 gündür vicdan azabı çekiyorum. Ve daha kötüsü sevgilim var, ona bu durumu anlatamam, kıyameti koparır.. Ben ne yapacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.. Bu arada sevgilim oldugunu bilmiyor, söyleme fırsatım olmadı, bunu mutlaka söylemeliyim birşekilde konuyu bir yere getirip. Siz olsanız ne yapardınız? Lütfen sadece asılma odaklı düşünmeyin, kaybedecek birşeyim olmasa böyle olmazdı.. ama hem o şirket hayalim hemde kariyerim, yaşam düzenim en basitinden aldığım ücret bunlar benim hayatımı çok olumlu yönde etkileyecek seyler.

Mantıklı aslında. Ancak ben hiçbir zaman sevgililik dönemindeyken yüzük takmaktan kendi içinde sözlüyüz gibi şeyler söylemekten hiç hoşlanmadım, erkek arkadasımda beni cok iyi tanıdıgı için yüzük takalım gibi birşey söylersem gerçekten çok abes olacak.. baska birşey yapmam lazım..

Yahu böyle birşey yapamam. Yani hangi çalışana yalan atacağım, herkese nişanlandık mı diyeceğim, ne ara diyecekler, hiç bahsetmedin diyecekler böyle lappadanak şey mi olur, ben orda uzun süredir staj yapıyorum yaklasık 2 aydır. Çalışanlarla da aram iyidir, hatta 2-3 kişiye erkek arkadaşımı anlatırım yani. Hele o yüzüğü ben çantada orda burda unutursam, erkek arkadaşım görse, hayırdır demez mi? bence sakat bunlar, yani kişisel olarak belli etmek için bir yöntem yok mudur? nasıl kibarca ama bu durumdan hosnut olmadııgmı belli edebilirim..

Telefonla konuşuyo numarası yapabilirsin,onu gördüğünde sanki acelen varmış gibi,"aşkım şimdi kapatmam lazım,annenlere selam söyle " gibisinden..eğer aynı şehirdeyseniz bir çıkışına o gelsin tanıştır,iş yeri sahibinden ....şu şu bey veya abi de çok iyidir diye bahset,sonra güler yüzlü şekilde ordan çıkın..

en temizi yüzük :34: aile arasında oldu dersin olur biter. kadınlar akıllıdır unutmazsın bi yerde merak etme :) şu olabilir bi arkadaşına sevgilinden bahsedersin ve mükemmel zamanlamayla müdürün kulak misafiri olmuş olur

müdürüm derken kaç yaşında bu adam?

evli değil mi?

bence yavaş yavaş mesafe koy araya.

böyle bir durum varken nasıl o firmada çalışacaksın?

illaki o firmaya denk yerler vardır.

hani sevgililerin nişanlıların yaptırdıkları kolyelerden varya isim bide tarih fln yazıyo ondan yaptırıp takabilirsiniz mutlaka görüp sorar

Yüzük takmakta çözmez arkadaşım bende sürekli tedavi görmem gereken hastanede randevularımı ayarlayan danışman tarafından aynı şeye maruz kaldım ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bir durumdu... canım çıkıyordu çaktırmadan danışmaya girmeden hemen önce takmaya çalışıyordum çıkarken çıkarmaya felan... Sonra tedavi bitti de kurtuldum şu sıra ama yüzük halen durur.
O beyefendinin de sen yaşlarında birinin sevgilisi olabileceğini tahmin etmesi gerekirdi umarım sen işin içinden çıkarsın...

Telefonla konuşuyo numarası yapabilirsin,onu gördüğünde sanki acelen varmış gibi,"aşkım şimdi kapatmam lazım,annenlere selam söyle " gibisinden..eğer aynı şehirdeyseniz bir çıkışına o gelsin tanıştır,iş yeri sahibinden ....şu şu bey veya abi de çok iyidir diye bahset,sonra güler yüzlü şekilde ordan çıkın..

haklısın o telefon olayı iyiymiş. yapabilirim.

müdürüm derken kaç yaşında bu adam?

evli değil mi?

bence yavaş yavaş mesafe koy araya.

böyle bir durum varken nasıl o firmada çalışacaksın?

illaki o firmaya denk yerler vardır.

türkiye de yok. Aslında 1-2 tane var ama onların prestiji, verdiği ücret, sağladıgı imkanlar bakımından cok cok az.

Asılmaktan asılmaya fark var. Adam hoşlanmış ve şansını masumane deniyor da olabilir, konumunu kullanarak, staj yapan kızların durumundan istifade etmeye bakan pis bir herif de olabilir. Samimi bir hoşlanmaysa bir şekilde hallolur. Sevgiliniz olduğunu öğrendiğinde zaten geri çekilecektir. İşinin peşinde olan kızların gelecek endişelerinden beslenen bir asalaksa zaten sizi kullanamayacağını anlayınca (eğer olağanüstü vasıflara sahip değilseniz), size şans vermeyecek, yeni bir ava odaklanacak ve işi de taviz veren alacaktır. Bir çok kurumda mobbing var. Nasıl bir adam olduğunu tam olarak anlayınca daha üst makamlara şikayet ederek, tazminat hakkınızdan bahsettiğinizde, tacizci müdür insektisit sıkılmış haşereye döner.

türkiye de yok. Aslında 1-2 tane var ama onların prestiji, verdiği ücret, sağladıgı imkanlar bakımından cok cok az.

sen kaç yaşındasın bilmiyorum da muhtemelen 20 li yaşların başlarındasındır.

38 yaşında bir adamın kendinden 15 yaş küçük kıza hiç iyi niyetle yaklaştığını düşünmüyorum.:20:

zaten o da bence seni işe alırım diyerek bağlamaya çalışıyor.

işe girince de yine bu adamın altında çalışıcaksan çalışma daha iyi.

başka iyi bir firmada çalışırsın zaten sen gerçekten başarılıysan.

Yüzük takmakta çözmez arkadaşım bende sürekli tedavi görmem gereken hastanede randevularımı ayarlayan danışman tarafından aynı şeye maruz kaldım ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bir durumdu... canım çıkıyordu çaktırmadan danışmaya girmeden hemen önce takmaya çalışıyordum çıkarken çıkarmaya felan... Sonra tedavi bitti de kurtuldum şu sıra ama yüzük halen durur.
O beyefendinin de sen yaşlarında birinin sevgilisi olabileceğini tahmin etmesi gerekirdi umarım sen işin içinden çıkarsın...

Ya birde hiç sormaz mı insan ya da düsünmez mi sevgilisi vardır diye.
Ögle arasında şrketin otobüsüne binmiştim, megersem oda benım gidecegim semte gidecekmiş orda burç muhabbeti yapmıştık, ben yengeç falan, şu burcun kadını söyle olur, su burcun erkegi derken. bende ikizler erkegiyle ilgili yorum yapınca bana nerden biliyorsun bu kadar ikizleri falan dedi. bende eski erkek arkadasımın burcuydu demiştim. Acaba ayrıldıgımımı dusundu naptı. O zamanlar asıldıgını hissetmiyordum tabi yani yine de müdürün benle burc muhabbetine girmesi komık ve tuhaf gelmıstı tabı :D orası ayrı da keske o ara erkek arkadaşım da şu burç.. diye söyleseydim keşkeee.

Asılmaktan asılmaya fark var. Adam hoşlanmış ve şansını masumane deniyor da olabilir, konumunu kullanarak, staj yapan kızların durumundan istifade etmeye bakan pis bir herif de olabilir. Samimi bir hoşlanmaysa bir şekilde hallolur. Sevgiliniz olduğunu öğrendiğinde zaten geri çekilecektir. İşinin peşinde olan kızların gelecek endişelerinden beslenen bir asalaksa zaten sizi kullanamayacağını anlayınca (eğer olağanüstü vasıflara sahip değilseniz), size şans vermeyecek, yeni bir ava odaklanacak ve işi de taviz veren alacaktır. Bir çok kurumda mobbing var. Nasıl bir adam olduğunu tam olarak anlayınca daha üst makamlara şikayet ederek, tazminat hakkınızdan bahsettiğinizde, tacizci müdür insektisit sıkılmış haşereye döner.

Şimdi şöyle bir gariplik var. Samimi olduğum çalışana bu konuyu kesinlikle açmadım(aslında acmayı dusundum) ama bu müdür hakkında konusurken çapkınlık konusu açıldı, ''ben bu müdürün hiç çapkın oldugunu dusunmuyorum'' dedi güldük falan böyle çeitli mimiklerle eğlendik ancak ben bana asıldıgını biliyordum. Bende tam tersi ''bence çapkındır'' dedim. Yani demek ki bu adamın hiç adı çıkmamış ve kimse çakmıyor gerçi reel hayatta bana normal davranıyor ancak mesaj atmıştı işte orda kıllandım. Reel hayatta normal fakat beraber oldugumuzda biraz daha ilgili. Of ya of...

Back
X