- Konu Sahibi kumralada21
Kızlar özel ve dünyanın önde gelen şirketlerinden birinde staj yapıyorum. Bu üniversite de son senem. Müdürümün ilk basta beni cok sevdigini ve çok ilgilendiğini düsündüm ancak 2/3 gün öncesine kadar düsüncem değişti, çünkü müdürün bana asıldığını düşünüyorum... 3 gün önce bana mesaj atmıstı ilk defa, iş ile ilgili birşeyi haber vereceğini söylemişti. O sırada, staj konularından ve mezun olunca ne yapacağımdan konu acıldı, bu arada müdürüm beni şirkete almak istiyor ve bu konuda en yetkili kişilerden biri, hatta bana alternatif sunuyor, bu şirkete girmek öncelerden beri hayalimdi hala hayalim. Bende çok istiyorum ama şimdi işler değişti. Müdürüme ters yapmadan, asılmaması gerektiğini nasıl belli edebilirim? Ters yaparsam o şirkete giremeyeceğimi düsünüyorum, bilmiyorum yani eğer aramızdaki iletişimi koparırsam(biri bana asıldığında genellikle kopartırım) ve sadece gerektiği zaman konuşup ilgisiz gözükürsem, işler daha kötü olabilir çünkü çok zor alım yapıyorlar ve malesef ki torpil gerekiyor.. Ancak buna boyun egmek istemiyorum. Bu arada asılmadan kastınız ne derseniz? bana çok tatlısın dediğini söylemem yeterli sanırım? Ve alakasız bir zamanda söyledi bunu. Ben davranışlarıma özenle dikkat ettikçe resmiyeti hiçbir zaman kaybetmeyip bey'li konustukca o daha sıcak davranıyor, ona kuyruk salladıgımı dusunebilirsiniz ama gerçekten bunu yapmadım.. 3 gündür vicdan azabı çekiyorum. Ve daha kötüsü sevgilim var, ona bu durumu anlatamam, kıyameti koparır.. Ben ne yapacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.. Bu arada sevgilim oldugunu bilmiyor, söyleme fırsatım olmadı, bunu mutlaka söylemeliyim birşekilde konuyu bir yere getirip. Siz olsanız ne yapardınız? Lütfen sadece asılma odaklı düşünmeyin, kaybedecek birşeyim olmasa böyle olmazdı.. ama hem o şirket hayalim hemde kariyerim, yaşam düzenim en basitinden aldığım ücret bunlar benim hayatımı çok olumlu yönde etkileyecek seyler.