müdürüm

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
303
müdürüme çok sinir oldum ben otelde muhasebeye bakıyorum 6 aydır çalışıyorum muhasebede yeniyim. müşteri geldi ödeme yapılacak yapılacak olan rakam tutmadı muhasebe programından baktılar müşteri daha düşük olması lazım rakam dedi faturaları çıkardık programa da ben işliyorum faturaları baktılar sevk irsaliyesini fatura diye girmişim o da şöyle oldu müdür bana bak sevk irsaliyesinde de fatura gibi yazılmış bunuda fatura gibi işleyebilirisn demişti faturanın gelmesini beklemene gerek yok dedi(bazı sevk irsaliyeleri fatura gibi olmuyo ) bende işlemiştim zamanında neyse sonra fatura gelmiş büyük ihtimalle ben onu da işlemişim rakam fazla olmuş neyse adamda müdüre diyo tabi sevk irsaliyesini fatura olarak işlemişsin diye müdürde bana resmen ego gösterisi yapcak ya faturayla sevk irsaliyesinin ayrımını anlatıyo faturanın üzerinde fatura yazar sevk irssaliyesinde sevk irsaliyesi faturaları işliceksin sen diyo zaten şimdiye kadar öyle yaptım ki zaten 6 aydır da faturayla sevk irsaliyesinin ayrımını öğrendim yani resmen müşterinin yanında salak yerine koydu beni çok sinir oldum kızlar ya yani ne gerek var böyle şeylere yanlış girmişsin de geç yeri dibine soktu beni başkasının yanında sırf bi anlık dalgınlığıma denk gelmiş nefret ediyorum böyle insanlardan ya zaten kasımda otel kapansın çıkıcam işten tecrube olsun diye girmiştim gururum kırıldı resmen :(

Sen daha önce bilmiyor muydun peki sevk irsaliyesiyle faturanın farkını?

Bu iş yerinde mi öğrendin?

Üzülme, iş dünyası böyle böyle büyütüyor insanı..

Sen daha önce bilmiyor muydun peki sevk irsaliyesiyle faturanın farkını?

Bu iş yerinde mi öğrendin?

Üzülme, iş dünyası böyle böyle büyütüyor insanı..
ilk muhasebe deneyimim burda. burda öğrendim müdür bana sevk irsaliyesini girmicem sisteme zaten çoğunda fiyat yazmaz faturayı gircen dedi tamam dedim hep öyle yaparım 6 aydır. geçen sevk irsaliyesi vardı işte bu müşterinin bak bu sevk irsaliyesi fatura gibi fiyatlar herşey yazıyo girebilirsin faturası daha sonra gelir dedi bende girdim o öyle deyince yani fatura gelince girmemem gerekiyo daha önce girdiğim için tabi benim dalgınlığıma gelmiş yoksa girmezdim müşterinin yanında artistlik yapcak ya ben yapmadım hatayı personelim yaptı kendini aklıyo ama sinir oldum sanki ayrımı bilmiyomuşum gibi davrandı ona bozuldum bak yanlışlıkla girmişsin bunuda dese yine bişey demem zaten :(

iyide öyle yapmasa belki müşteri bilerek yapıldı sanacak.
bu kadar abartmayın iş hayatı böyle.
ödemeyi biz yapcaz yani fiyat fazla adamın cebine fazla para gircek onun işine gelir zaten
mutabakat yapılıyo yani ne o fazla alır ne biz fazla vereriz o konuda pek sıkıntı olmaz ama gelipte salak yerine konulmak zoruma gitti müşterinin yanında o kadar

ödemeyi biz yapcaz yani fiyat fazla adamın cebine fazla para gircek onun işine gelir zaten
mutabakat yapılıyo yani ne o fazla alır ne biz fazla vereriz o konuda pek sıkıntı olmaz ama gelipte salak yerine konulmak zoruma gitti müşterinin yanında o kadar

hım anladım müşteri deyince otelde kalan gibi anlaşılıyor. mal aldığınız biri yani.
e müdürde müdürlük yapmış gerçekten bu kadar büyütülecek bir şey yok. olur böyle vakalar olacaktırda..

müdürüme çok sinir oldum ben otelde muhasebeye bakıyorum 6 aydır çalışıyorum muhasebede yeniyim. müşteri geldi ödeme yapılacak yapılacak olan rakam tutmadı muhasebe programından baktılar müşteri daha düşük olması lazım rakam dedi faturaları çıkardık programa da ben işliyorum faturaları baktılar sevk irsaliyesini fatura diye girmişim o da şöyle oldu müdür bana bak sevk irsaliyesinde de fatura gibi yazılmış bunuda fatura gibi işleyebilirisn demişti faturanın gelmesini beklemene gerek yok dedi(bazı sevk irsaliyeleri fatura gibi olmuyo ) bende işlemiştim zamanında neyse sonra fatura gelmiş büyük ihtimalle ben onu da işlemişim rakam fazla olmuş neyse adamda müdüre diyo tabi sevk irsaliyesini fatura olarak işlemişsin diye müdürde bana resmen ego gösterisi yapcak ya faturayla sevk irsaliyesinin ayrımını anlatıyo faturanın üzerinde fatura yazar sevk irssaliyesinde sevk irsaliyesi faturaları işliceksin sen diyo zaten şimdiye kadar öyle yaptım ki zaten 6 aydır da faturayla sevk irsaliyesinin ayrımını öğrendim yani resmen müşterinin yanında salak yerine koydu beni çok sinir oldum kızlar ya yani ne gerek var böyle şeylere yanlış girmişsin de geç yeri dibine soktu beni başkasının yanında sırf bi anlık dalgınlığıma denk gelmiş nefret ediyorum böyle insanlardan ya zaten kasımda otel kapansın çıkıcam işten tecrube olsun diye girmiştim gururum kırıldı resmen :KK43:

Bazı işyerlerinde bi Ahmet efendi olur,bu tarz hataları genelde onun yaptığı söylenir onun adına özür dilenir hatta Ahmetin iş yerine yeni girdiği biraz safça ama iyi niyetli olduğu söylenir ki müşteri merhamet etsin konu uzamasın, bu arada Ahmet hayalidir orda da hiç çalışmamıştır hatta,o geldi aklıma:deli:
Müşteri ciddi fazla para ödeyecekmiş müdür de bi nevi durumu idare etmeye çalışmış,iş hayatını ne sanıyordun çok matah bişe olsa üstüne para verirler mi ,yeni başlayacağın yerde seni pamuklara sarmalayacaklarını mı sanıyorsun :KK76:

hım anladım müşteri deyince otelde kalan gibi anlaşılıyor. mal aldığınız biri yani.
e müdürde müdürlük yapmış gerçekten bu kadar büyütülecek bir şey yok. olur böyle vakalar olacaktırda..

aynen mal aldık onun ödemesi otel kalan müşterilerle ben ilgilenmiyorum :) benimde mizacım böyle salak yerine konulmaya tahammül edemiyorum hemen takarım üzüldüm yani hatada benim hatam ona bişey dediğim yok kabul ediyorum, ama sevk irsaliyesiyle faturanın ayrımın bilmiyomuşum gibi bi de orda ayrımın anlatması salakmışım gibi sevk irsaliyesinde sevk irsaliyesi yazar faturada fatura yazar demesi okuma yazmam var yani o ne demek yani başka birisi olsa o onun da zoruna giderdi bu durum :(

Is hayati iste.
Daha neler neler olur
evet iş hayatı hiç sevmedim zaten geçen sene mezun oldum iş hayatına geçince tökezledim öğrencilik zamanlarımı özlüyorum hiç mutlu değilim o hiç sevmediğim sınavları bile özledim :)

Bazı işyerlerinde bi Ahmet efendi olur,bu tarz hataları genelde onun yaptığı söylenir onun adına özür dilenir hatta Ahmetin iş yerine yeni girdiği biraz safça ama iyi niyetli olduğu söylenir ki müşteri merhamet etsin konu uzamasın, bu arada Ahmet hayalidir orda da hiç çalışmamıştır hatta,o geldi aklıma:deli:
Müşteri ciddi fazla para ödeyecekmiş müdür de bi nevi durumu idare etmeye çalışmış,iş hayatını ne sanıyordun çok matah bişe olsa üstüne para verirler mi ,yeni başlayacağın yerde seni pamuklara sarmalayacaklarını mı sanıyorsun :KK76:
yok iş bakmamda ki sebep bu olaylar değil otel işini sevmedim bir de burda kendimi geliştiremem ben biraz daha genel muhasebe istiyorum sadece deneyim olsun sezonluk girdim zaten yoksa asıl burda çalışılır çünkü çok rahatım başkası olsa bura bıraklılır mı der o kadar rahat yani ama ben daha fazla şey öğrenmek istiyorum burda öğrenceğim şeyler sınırlı :)

bu kadar duygusal olmayın ya iş hayatında. abartılacak bi durum göremedim ben.

İş dünyasında olar böyle. Sey dicem direksiyonu naptin geçebildin mi
ay sorma ya hoca yüzünden kaldım rampa çıkıyorduk normalde eğitimde durup 1e alıp vitesi devam ediyosun yani öyleydi sınavda sınav komisyonu 30 sn bekleyip öyle hareket etmen gerekiyodu deyip bıraktılar hoca bana öyle bişey demedi eğitimde de öyle bişey yapmadık tabi sınav sonrası hocaya durumu söyledim eğitimde öyle bişey demedizniz hocam diye kadın sinyal vermedim zaten dedi evet sinyali unuttum ama sinyal yüzünde kalmadım sınavdan sinyal yüzünden deseler evet kalırmışım yani neyse bi dahaki sınavı bekliyorum sınavda orda 30 sn bekliceğimi de öğrendim açıkçası çok takılmadım ona ya 2 hakkım var geçersem geçerim geçemezsem artık erkek arkadaşıma söylicem evlenince öğretsin :halay:

Back
X