- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
müdürüme çok sinir oldum ben otelde muhasebeye bakıyorum 6 aydır çalışıyorum muhasebede yeniyim. müşteri geldi ödeme yapılacak yapılacak olan rakam tutmadı muhasebe programından baktılar müşteri daha düşük olması lazım rakam dedi faturaları çıkardık programa da ben işliyorum faturaları baktılar sevk irsaliyesini fatura diye girmişim o da şöyle oldu müdür bana bak sevk irsaliyesinde de fatura gibi yazılmış bunuda fatura gibi işleyebilirisn demişti faturanın gelmesini beklemene gerek yok dedi(bazı sevk irsaliyeleri fatura gibi olmuyo ) bende işlemiştim zamanında neyse sonra fatura gelmiş büyük ihtimalle ben onu da işlemişim rakam fazla olmuş neyse adamda müdüre diyo tabi sevk irsaliyesini fatura olarak işlemişsin diye müdürde bana resmen ego gösterisi yapcak ya faturayla sevk irsaliyesinin ayrımını anlatıyo faturanın üzerinde fatura yazar sevk irssaliyesinde sevk irsaliyesi faturaları işliceksin sen diyo zaten şimdiye kadar öyle yaptım ki zaten 6 aydır da faturayla sevk irsaliyesinin ayrımını öğrendim yani resmen müşterinin yanında salak yerine koydu beni çok sinir oldum kızlar ya yani ne gerek var böyle şeylere yanlış girmişsin de geç yeri dibine soktu beni başkasının yanında sırf bi anlık dalgınlığıma denk gelmiş nefret ediyorum böyle insanlardan ya zaten kasımda otel kapansın çıkıcam işten tecrube olsun diye girmiştim gururum kırıldı resmen