müdürümden hoşlanıyorum...

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
belki hoşlanmak değilde beğeni desek daha doğru olur.iş yerinde yeniyim.bu yüzden tam olarak bilgi edinemedim.belki adam evli.evli olmadığını bilsem hoşlanma diyebilirim.

iki sorum var:

1 evli olup olmadığını çaktırmadan nasıl öğrenebilirim.
2 ilgisini nasıl çekebilirim

facebooku falan yok mu *
önce araştır bence sonrasını daha sonra düşünürsün ..

evli olup olmadigini calisma arkadaslara sorabilirsin, ztn bu zamanla anlasilir.
Ikincisi, eger evli degilse, ilgisini cekmeye calismadan once onu tanimaya calisin ki sonra pisman olmayasaniz

facebooku falan yok mu *
önce araştır bence sonrasını daha sonra düşünürsün ..

Ekip arkadaşlarına sor

evli olup olmadigini calisma arkadaslara sorabilirsin, ztn bu zamanla anlasilir.
Ikincisi, eger evli degilse, ilgisini cekmeye calismadan once onu tanimaya calisin ki sonra pisman olmayasaniz

facebook u falan yok ne yazık ki.sadece linkedin kullandığını bulabildim.ekiptekilere soracağım da biraz çekiniyorum.gerçi bu gidişle başka seçeneğim kalmayacak.odası uzakta.gidip bakayım desem o da olmuyor.

bir iki kişiden iyi şeyler duydum.insanlara davranışlarını da görüyorum.tabii bu kafi değil.

İş arkadaşlarınızdan öğrenebilirsiniz. Genelde üstler kimmiş neciymiş arkadaşlar arasında konuşulur çekinmenize gerek yok. Medeni halini öğrendikten sonra yavaş yavaş farkınıza varacak hareketlerde bulunabilirsiniz.

işe girmeme vesile olan bir tanıdığımıza sordum.yalnız o başka firmadan olduğundan öğrenip söylyecek.yarın bir şekilde iştekilere de sorucam.

beni zaten insanlara yakın davranması ve cana yakınlığı çekti.iyi biri diyorlar bakalım göreceğiz.

Büyük ihtimalle müdür olduğu, elinde bazı imtiyazlar ve güçler bulunduğu için hoşlandığınızı sanıyorsunuz. İşe yeni giren her insan etrafındaki üstlerinden birini etkileyici bulur.

Büyük ihtimalle müdür olduğu, elinde bazı imtiyazlar ve güçler bulunduğu için hoşlandığınızı sanıyorsunuz. İşe yeni giren her insan etrafındaki üstlerinden birini etkileyici bulur.

bunu bende düşündüm.erkeğin gücü beni çeker.yalnız adamda beni çeken tek şey bu değil.güler yüzü.herkesle sohbet ediyor.her işi yapıyor.işim değil deyip başkasına yaptırmıyor.

Yuzugu falan varmiydi

yüzük takmıyor.yalnız fabrikada makinelerle ve parçalarla ilgilendiğinden de takmıyor olabilir.parçaları çizebilir.
hala öğrenemedim.nasıl olsa eninde sonunda öğreneceğim.umarım bekardır.
Evli olabilir o yuzden bence seni farketmesin dikkatli ol akli karisabilir bir yuva yikilabilir

3 haftadır nasıl ogrenmezsinn ya
Burda oluyoruz meraktan

birde beni düşünün.sorun olmayacağını bilsem direkt kendim konuşucağım.
neden öğrenemediğime gelince direkt müdürüm değil; kontrol yaptırdıkları firmada çalışıyorum.1-2 haftadır fabrika karışık.işten çıkanlar girenler vs. çalışanlar arasında da ilişkiler falan varmış.bir de bizim firmadan eleman sorun çıkartınca olmadı.

Tabiki kendiniz sormayın evliyse kotu olur. Birine sorun baska yolu yok kulagina gitmesin ama. Biran önce ogreninki evliyse yolunuza bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…