- 30 Ağustos 2016
- 875
- 819
- 103
herkese iyi gecelerrrr, umarım cok uzun olmaz yazacaklarım, sadece içimi döküp dertleşmeye geldim. bir kaç ay önce bir mağazada işe başladım fakat çalıştığım gunden bu yana mağaza mudurumun bana karşı bir davranışından oldukca rahatsız oluyorum, müdürle ne zaman iletişime geçsem gulup tamam sakin ol diyor. bu da dertmi diyeceksiniz fakat özguvenımle ilgili sorun yaşamaya basladım bu yuzden, başlarda, sakinim zaten diye şakaya vuruyordum sonradan hic takılmamaya basladım fakat son zamanlarda sürekli, sorguluyorum, ben ne yapıyorum ki dışardan nasıl görünüyorum gibi sorular sorarken buluyorum kendimi , buna takıldıkca da çok fazla kasılmaya basladım karsısında konusurken, kendisini duymamaya dediklerini anlamamaya başladım, cunku beynımde sadece şu dönüyor '' acaba nasıl görünüyorum ne diyecek yine laf sokacak mı vs'' yani ne bileyim geldığım gunden bu yana hıc normal bır konusmamız olmadı ne zaman gorse sakin ol'u yapıştırmadan geçmiyor, mesela örnek vereyim bugun bişey sordu gayet guzel söyledim, yanındakı arkadaslama dönmüş niye böyle ya filan diyor, en rahatsız olduğum şeyde burda başlıyor zaten bunun, musterıler ve arkadaslarımın yanında yapılması hem modumu düşürüyor hemde konuşasım gelmiyor artık, kendımı baya kötü hissediyorum, diğer personel arkadaslarımla muhabbetı cok iyi, acaba benim konusmamda ne gibi bir problem varki böyle bir iletişim sorunu yaşıyoruz anlam veremıyorum, yani zaten zaten heyecanlı bır yapım var ama aylardır bunu suratıma vuracak kadar da abartacak bışey asla değil.. Ama ben yinede bunun çözümünü bulmak istiyorum kendımde, bu heyecan durumunu nasıl aşabilirim, yaşayan çözüm bulanlarınız varmı aranızda? yana kitap video önerileriniz varsa bekliyorum.
Son düzenleme: