• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürümle tatıştık

son_huzun

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
252
122
18
42
Müdür beyle tartıştık, ben haklıydım, sürekli en ufak işlerimibile zorlaştırıyor, tamam anlıyorum performansım çok iyi değil, yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor, oysa elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, bu durumu defalarca anlattım kendisine,çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme ama ona da yanaşmıyor, bunu ayrımcılık olarak görüyor, tabi bu sırada a izin, evrak vs işimi zorlaştırdığını anlayınca bayağı sert çıktım, sesim yükseldi, kısacası bu adam ve birkaçmemur oradan gitmemiçin ellerinden geleni yapıyorlar.Dün okudummemura puanlama vs geliyormuş, endişem şu ki sicilimi bozacaklar kesinlikle...ben ne yapmalıyımbu durumda?

Son düzenleme:
art niyetli puanlama da onlara da ceza gelir ama bunu göze alamazlar ama çalıştığınız kurum belediye mi ya da başka bir şey mi ona göre bir yorum yapayım

3 ay oldu tayin olalı, bugün astımım tuttuğu için raporluyum, müdürlük çokyoğun ben taşrada küçükbirmüdürlükten geldim ve sorun yaşıyorum, iş gerçektenyoğun

o zaman size daha alışma süreci tanınmamış
raporlu olmanız da bir antipati oluşturmuş
bence oradan tayin şansınız yoksa müdürünüzle ortayolu bulmaya çalışın

o zaman size daha alışma süreci tanınmamış
raporlu olmanız da bir antipati oluşturmuş
bence oradan tayin şansınız yoksa müdürünüzle ortayolu bulmaya çalışın
göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.
müdür orta yolu bulmuyor, departman değiştirmiyor, işlerimi zorlaştırıyor, ben de sesimi yükselttimartıkbir değil iki değil

göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.
müdür orta yolu bulmuyor, departman değiştirmiyor, işlerimi zorlaştırıyor, ben de sesimi yükselttimartıkbir değil iki değil

müdürü sürekli alttan alın demeye çalıştım
bir nevi mobbing yaşıyosunuz
mobbing ile savaşmak her zaman sertleşerek olmaz
bazen alttan almak, huyuna gitmek vs gibi yollar da mobbingi engelleyebilir

3 ay oldu tayin olalı, bugün astımım tuttuğu için raporluyum, müdürlük çokyoğun ben taşrada küçükbirmüdürlükten geldim ve sorun yaşıyorum, iş gerçektenyoğun

ama iş herkese yoğun ise bu mazeret olmaz ki

kaldı ki yenide işe başlamamışsınız hani aday memur olsanız azıcık tolere ederler belki de

"yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor," demek ki dışarıdan öyle görünüyor

bunun çözümü beni az yoğun yere verin olur mu yani

valla ben müdür olsam bana bunu diyen çalışanı gerçekten oraya vermeyi düşünsem de vermem

sen iş için daha çok çaba göstereyim demek yerine kolay yere ver beni diyorsun

bir de yoğun müdürlük derken ya vergi dairesi olabilir ya da tapu gibi geldi

yani nüfusta vs yoğunluk çok olmaz

gerekirse az mola verip erken yemektwen gelip önünüzde yığılan iş varda bitirin kalanları da günü gününe yapın ki yetişsin

ama bakın yukarıda rahatsızım değil yeni tayin oldum yazmışsınız yorumlar da ona göre

rahatsız iseniz rapor alın

dinlenin nasıl stabil oluyorsa onu çözün

eğer birim tozlu vs ise rahatsızlığınızı tetikliyorsa da resmi başvuru yapın iç tayin için gerekirse de dava açın

Açıkçası şahsi fikrim yeni gelen bir çalışanın departman değiştirme talebi hoş karşılanmaz. başka departmandaki birini alıp sizi oraya vermesi haksızlık olur. Bulunduğunuz yere geçmek isteyen biri varsa anca birlik olup bi teklif sunabilirsiniz bu daha cazip ve kabul edilebilir Hoppa

Valla ben özel sektörde hiç " beni başka departmana gönderin burada yapamıyorum" denilebildiğini görmedim. Daha geleli az zaman olmuş müdürünüzle takışmak yerine canınızı dişinize takıp çalışın bence. Mesela buraya başlık açmak yerine eksiklerinizi gidermeye başlayın.

Açıkçası şahsi fikrim yeni gelen bir çalışanın departman değiştirme talebi hoş karşılanmaz. başka departmandaki birini alıp sizi oraya vermesi haksızlık olur. Bulunduğunuz yere geçmek isteyen biri varsa anca birlik olup bi teklif sunabilirsiniz bu daha cazip ve kabul edilebilir Hoppa
haksızlık diyorsunuz da bayan 2senedir o departmanda, diğerlerine haksızlık mı oluyor bu durumda
ben öyle düşünmüyourm, iyi niyetliolduğu sürece müdür dayatmacı olmakyerine uygun personeli uygun departmana belli birsüre için verebilmeli bence

kaldı ki yenide işe başlamamışsınız hani aday memur olsanız azıcık tolere ederler belki de

"yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor," demek ki dışarıdan öyle görünüyor

valla ben müdür olsam bana bunu diyen çalışanı gerçekten oraya vermeyi düşünsem de vermem

gerekirse az mola verip erken yemektwen gelip önünüzde yığılan iş varda bitirin kalanları da günü gününe yapın ki yetişsin
ptt yoğun değil mi?

ptt yoğun değil mi?

aklıma onlar geldi

siz yazmamışsınız ya

ptt yoğun da ptt nin neresi

yani içerisi otomasyon mu

tebligat mı

tahsilat mı

vatandaşla mı evrakla mı ilgilisiniz

çalışıyorumama fark etmiyor diyorsanız da gözterin müdürüne bugün şu kadar şundan yaptım şunlar da yarına kaldı deyin mesela

Her işi yogun olana yapamayana kolay bölümü verseler ne kadar haksızlık olur.işini iyi yapanın suçu ne.siz biran önce yeni yerinize alışmaya çalışın

bencede arkdaş çok dogru yazmıs sonucta sızı kolayb yere verse kayırıyor olacak. bı de tartışmıssınız mudurle daha çok çalısıcam dıye ıkna edecegınız yerde.sizi sevmemelerı normal bence

3 ay bence hiç de kısa bir süre değil. Sizin performansınızı kasıtlı olarak düşürerek insanları bezdirip istediğiniz departmana geçmeye çalıştığınızı düşünüyorum.
3 ayda iş öğrenemeyen insana ben de sert çıkarım. Atom parçalamıyorsunuz en nihayetinde. İnsanlar bunu görmüş, hissetmiş ve ona göre davranmıştır. Puanlama, değerlendirme gibi bir sistem umarım adaletli olarak gelir ve KPSS'yi geçip elini suya sabuna sürmeyen memurların rahatı bozulur.

Back
X