• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müdürümle tatıştık

3 ay bence hiç de kısa bir süre değil. Sizin performansınızı kasıtlı olarak düşürerek insanları bezdirip istediğiniz departmana geçmeye çalıştığınızı düşünüyorum.
3 ayda iş öğrenemeyen insana ben de sert çıkarım. Atom parçalamıyorsunuz en nihayetinde. İnsanlar bunu görmüş, hissetmiş ve ona göre davranmıştır. Puanlama, değerlendirme gibi bir sistem umarım adaletli olarak gelir ve KPSS'yi geçip elini suya sabuna sürmeyen memurların rahatı bozulur.
önceki müdürlüğümde çokiyi bir çalışandım, öncekimüdürüm gitmemi istememişti mesela ama burada zorluk yaşıyorum, mantıken böyle olmaması gerekirdi

Ben boyle bi konu hatirliyorum...

Uslubunuz o konu sahibini animsatti bana,ne yazdiysam kabul etmemis, kendi hakliligini kabul ettirmeye calismisti.

Onun icin sadece ,gecmis olsun diyorum,acil sifalar diliyorum.

Uslubunuz o konu sahibini animsatti bana,ne yazdiysam kabul etmemis, kendi hakliligini kabul ettirmeye calismisti.

astım hstalığımgeçmiyor maalesef, öksürük ilaçları daha da kötü yaptı, boğazımı tıkamış bişivar, çok kötüyüm, kimi hatırlattım bilmiyorum ama benimdurumumda bir arkadaşımdaha var tanıdığım, o becayiş yaptı, inşallah ben de çözüm bulurum

Sonuçta artık aday memur degilsiniz. Goreve baslamisiniz.
Sen yapma ben yapma ordakinin işini kim yapacak.
Müdürün haklı bence. Bana da gelsen yapamıyom az yogun yere ver desen bende dedigini yapmam.
Bu işe baslarken her seyi goze alman gerekiyordu. Ya birak memurluğu dicem de memurluğa zor diyorsan diger işlerde naparsin bilmem.
Ekmek parasi kolay kazanilmiyor. Yerinde olmak isteyen cok kişi var.
Yapamayan biraksin yapacak kişiler gelsin.

işim yoğun yapamıyorum başka departmana alın gibi bi laf söylemeniz mantıksız. işinizi zorlaştırıyor vs olabilir buna usulunce tepki de göstrebilirsiniz ama sizin şu söylediğiniz çok iş yapamıyorum az iş yapabileceğim bi yere yollayın beni demek gibi bişey.

biliyor musun farklı bir ilde bir meslektaşım var, o da aynı şeyleri yaşamış, çok zorlanmış, anlattıklarına bakıyorum benimle birebir aynı, aynı sorunlar, işlerin yetişmemesi vs herşey aynı

göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.
müdür orta yolu bulmuyor, departman değiştirmiyor, işlerimi zorlaştırıyor, ben de sesimi yükselttimartıkbir değil iki değil

Ayy bu kamuda ki süreçleri bilmiyorum ama müdürünüzun amiri ile iletişime gecseniz yani müdürünün şikayet edin veya yaptığınız ise sağlığınız engel ise bu işe uygun olmadığınız dair rapor alabilirsiniz belki o şekilde bir pozisyon değişikliği sağlayabilirsiniz belki

tamam anlıyorum performansım çok iyi değil

çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme

Vay arkadaş bu ne lüks ya. Özel sektörde çalışmamanız isabet olmuş, zira bunu özelde desen "bizim eleman da amma şakacıymış" derler. Rahatsızlığınızı anlıyorum, raporlu olmanıza takmaları konusunda haksızlar. Ama ben bu işi şimdilik yapamıyorum zamanla daha iyi olurum demek yerine daha kolay departman istemek çok gülünç.

Vay arkadaş bu ne lüks ya. Özel sektörde çalışmamanız isabet olmuş, zira bunu özelde desen "bizim eleman da amma şakacıymış" derler. Rahatsızlığınızı anlıyorum, raporlu olmanıza takmaları konusunda haksızlar. Ama ben bu işi şimdilik yapamıyorum zamanla daha iyi olurum demek yerine daha kolay departman istemek çok gülünç.
Keşke devlete geçmeden özelde çalışma zorunluluğu getirilse, böylece işlerinin kıymetini bilir insanlar. Ben de özelden devlete geçen bir öğretmenim, burda şikayet eden meslektaşlarımı görünce hani bir tabir var ya ağızlarına kürekle vurmak diye inanın içimden geçmiyor değil.

Bu arada konu sahibi yaptığın iş hastalığını tetikliyorsa bunu raporlayıp üstünüze sunun, müdürle yüz göz olmayın. Devlette böyle haklarımız var, malesef özelde çalışan arkadaşlarımızın birçoğu bu yasal haklarını bile kullanamıyorlar. Kullanmaya kalksalar hadi güle güle deniyor kendilerine.

Müdür beyle tartıştık, ben haklıydım, sürekli en ufak işlerimibile zorlaştırıyor, tamam anlıyorum performansım çok iyi değil, yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor, oysa elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, bu durumu defalarca anlattım kendisine,çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme ama ona da yanaşmıyor, bunu ayrımcılık olarak görüyor, tabi bu sırada a izin, evrak vs işimi zorlaştırdığını anlayınca bayağı sert çıktım, sesim yükseldi, kısacası bu adam ve birkaçmemur oradan gitmemiçin ellerinden geleni yapıyorlar.Dün okudummemura puanlama vs geliyormuş, endişem şu ki sicilimi bozacaklar kesinlikle...ben ne yapmalıyımbu durumda?
bilmediğin işler mi verdiler sana?
neden performansın düşük?
açıkcası işten kaçmak gibi algılanır bu isteğin.
malesef öyle ha deyince yer mer değiştirmezler kamuda.
personel mi eksik tam olarak mevzu nedir?
yer değişikliğinden ziyade başka çözüm önerileri ile git bence.
yaptığın işte ilerlemen mümkün değil mi neden illa yer değişikliği?

haksızlık diyorsunuz da bayan 2senedir o departmanda, diğerlerine haksızlık mı oluyor bu durumda
ben öyle düşünmüyourm, iyi niyetliolduğu sürece müdür dayatmacı olmakyerine uygun personeli uygun departmana belli birsüre için verebilmeli bence

evet bunda haklısınız da uygun personel nasıl belirlenecek işte müdür belirleyecek

müdür sizin için "bu daha önce yoğun olmayan bir birimden gelmiş onu yoğun olmayan yere vereyim " mi diyecek

belki oradakinin de bir rahatsızlığı, ailevi bir sıkıntısı vs vardır

ya da ne bileyim onun hizmetine orada ihtiyaç vardır o orada olduğu için işler hızlı yürür de yoğun değil gibi gelir

çözüm ama beni buradan almıyorlar diye dövünmek değil ya başka birime vs geçmek için uğraşmak ama bu süreçte de elindekini en iyi şekilde yapmaya çalışmak

puanlama zaten var ki idari hizmet sözleşmeli memurlara sene başında başladı kaldı ki size sebepsiz sicil notu vs kırarsa mahkemeye verip söke söke geri alabilirsiniz ha müdürle tartışmanız saçma ve aleyhinize olur her zaman kimse bir memura inanmak istemez ama müdürün sözü bir şekilde dinlenir sakin olun :kahve:

Keşke devlete geçmeden özelde çalışma zorunluluğu getirilse, böylece işlerinin kıymetini bilir insanlar. Ben de özelden devlete geçen bir öğretmenim, burda şikayet eden meslektaşlarımı görünce hani bir tabir var ya ağızlarına kürekle vurmak diye inanın içimden geçmiyor değil.

Bu arada konu sahibi yaptığın iş hastalığını tetikliyorsa bunu raporlayıp üstünüze sunun, müdürle yüz göz olmayın. Devlette böyle haklarımız var, malesef özelde çalışan arkadaşlarımızın birçoğu bu yasal haklarını bile kullanamıyorlar. Kullanmaya kalksalar hadi güle güle deniyor kendilerine.

Aynen ya. 1 gün, fazla değil 1 gün çalışsalar da görseler nasıl çalışıldığını. Facebookta görüyorum, okullar açılacağına yakın "off yine mi, tatili uzatsalar olmaz mı, vs bir sürü paylaşım yapıyorlar utanmadan. Arkadaşım kaç senedir atanamadı, geçici görev yapıyor. Okullar açılacağı zaman heyecanlanıyor kızcağız. Off diyorum ya.

Özelde de departman değişikliği isteyemiyorlar tabi ama her departman da herkesin sorumlulugu farklı oluyor. Özelde de işi yapmama oyle ortada birakma başkasının üstüne atma veya mudur, müdür Yrd ni kafalayip bir şekilde az çalışma gibi uyanikliklar çok oluyor. Yani her departmanda tembel az çalışan veya islerini başkasının üstüne yıkan oluyor maalesef.

Bu kaçıncı konu aynı minvalde açilan. Ben yıllarca özel sektörde çalıştım,hiç görmedim şu departman daha sakin oraya geçiriverin beni diyen. Yani anlayamıyorum neden öğrenmeye yada yapmaya çabalamayıp nede olsa başka yere geçebilirim kafasında olmanızı,böyle boşvermenizi. Bu mantıkla yaklaşacak olursak,yoğun departmanlarda kimse çalışmak istemez ki.
Bana mantıklı ve makul gelmiyor böyle istekler kusura bakmayın.
Herkes çalışıyor yoğun,zor vs demeden ,siz neden çalışamıyorsunuz?
Hastaymışsınız geçmiş olsun,geçici bir rahatsızlık sanıyorum,dolayısıyla raporunuz bitince,sağlık durumunuz el verdiğinde gidip işinizi yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

haksızlık diyorsunuz da bayan 2senedir o departmanda, diğerlerine haksızlık mı oluyor bu durumda
ben öyle düşünmüyourm, iyi niyetliolduğu sürece müdür dayatmacı olmakyerine uygun personeli uygun departmana belli birsüre için verebilmeli bence
Belli bir süre diyorsunuzda,verdi diyelim sizi o departmana,1 yıl sonra geri aldığında siz değişmiş mi olacaksınız? O zor olan iş kolaylaşacak mı? Hayır.

Müdür beyle tartıştık, ben haklıydım, sürekli en ufak işlerimibile zorlaştırıyor, tamam anlıyorum performansım çok iyi değil, yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor, oysa elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, bu durumu defalarca anlattım kendisine,çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme ama ona da yanaşmıyor, bunu ayrımcılık olarak görüyor, tabi bu sırada a izin, evrak vs işimi zorlaştırdığını anlayınca bayağı sert çıktım, sesim yükseldi, kısacası bu adam ve birkaçmemur oradan gitmemiçin ellerinden geleni yapıyorlar.Dün okudummemura puanlama vs geliyormuş, endişem şu ki sicilimi bozacaklar kesinlikle...ben ne yapmalıyımbu durumda?
müdürle ugrasma zararlı cıkarsın bütün kozlar o kendini bi bok sanan sandalye kafalı müdürlerde.sankı maasını o verio sonradan görme öküzzz.yalakalık yapsan nasıl iyiler benim basımdada var böyle egolu cahıl sessiz kaldım bi kac sever cok büyük kavga ettım adam moruk ölcek benım yüzümden die bisey demıom da işte kısaknc cevre böyle yapıo

Back
X