yeni tayin olmuş sanırım işi pek iyi bilmiyorneden performansınız düşük?
3 ay oldu tayin olalı, bugün astımım tuttuğu için raporluyum, müdürlük çokyoğun ben taşrada küçükbirmüdürlükten geldim ve sorun yaşıyorum, iş gerçektenyoğunneden performansınız düşük?
3 ay oldu tayin olalı, bugün astımım tuttuğu için raporluyum, müdürlük çokyoğun ben taşrada küçükbirmüdürlükten geldim ve sorun yaşıyorum, iş gerçektenyoğun
göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.o zaman size daha alışma süreci tanınmamış
raporlu olmanız da bir antipati oluşturmuş
bence oradan tayin şansınız yoksa müdürünüzle ortayolu bulmaya çalışın
adam nuh diyor peygamber demiyoro zaman size daha alışma süreci tanınmamış
raporlu olmanız da bir antipati oluşturmuş
bence oradan tayin şansınız yoksa müdürünüzle ortayolu bulmaya çalışın
göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.
müdür orta yolu bulmuyor, departman değiştirmiyor, işlerimi zorlaştırıyor, ben de sesimi yükselttimartıkbir değil iki değil
3 ay oldu tayin olalı, bugün astımım tuttuğu için raporluyum, müdürlük çokyoğun ben taşrada küçükbirmüdürlükten geldim ve sorun yaşıyorum, iş gerçektenyoğun
göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.
müdür orta yolu bulmuyor, departman değiştirmiyor, işlerimi zorlaştırıyor, ben de sesimi yükselttimartıkbir değil iki değil
haksızlık diyorsunuz da bayan 2senedir o departmanda, diğerlerine haksızlık mı oluyor bu durumdaAçıkçası şahsi fikrim yeni gelen bir çalışanın departman değiştirme talebi hoş karşılanmaz. başka departmandaki birini alıp sizi oraya vermesi haksızlık olur. Bulunduğunuz yere geçmek isteyen biri varsa anca birlik olup bi teklif sunabilirsiniz bu daha cazip ve kabul edilebilir
ptt yoğun değil mi?ama iş herkese yoğun ise bu mazeret olmaz ki
kaldı ki yenide işe başlamamışsınız hani aday memur olsanız azıcık tolere ederler belki de
"yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor," demek ki dışarıdan öyle görünüyor
bunun çözümü beni az yoğun yere verin olur mu yani
valla ben müdür olsam bana bunu diyen çalışanı gerçekten oraya vermeyi düşünsem de vermem
sen iş için daha çok çaba göstereyim demek yerine kolay yere ver beni diyorsun
bir de yoğun müdürlük derken ya vergi dairesi olabilir ya da tapu gibi geldi
yani nüfusta vs yoğunluk çok olmaz
gerekirse az mola verip erken yemektwen gelip önünüzde yığılan iş varda bitirin kalanları da günü gününe yapın ki yetişsin
ptt yoğun değil mi?
bencede arkdaş çok dogru yazmıs sonucta sızı kolayb yere verse kayırıyor olacak. bı de tartışmıssınız mudurle daha çok çalısıcam dıye ıkna edecegınız yerde.sizi sevmemelerı normal benceama iş herkese yoğun ise bu mazeret olmaz ki
kaldı ki yenide işe başlamamışsınız hani aday memur olsanız azıcık tolere ederler belki de
"yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor," demek ki dışarıdan öyle görünüyor
bunun çözümü beni az yoğun yere verin olur mu yani
valla ben müdür olsam bana bunu diyen çalışanı gerçekten oraya vermeyi düşünsem de vermem
sen iş için daha çok çaba göstereyim demek yerine kolay yere ver beni diyorsun
bir de yoğun müdürlük derken ya vergi dairesi olabilir ya da tapu gibi geldi
yani nüfusta vs yoğunluk çok olmaz
gerekirse az mola verip erken yemektwen gelip önünüzde yığılan iş varda bitirin kalanları da günü gününe yapın ki yetişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?