müdürümü alo170 e gizli ihbar etmek istiyorum

Ben isim verildiğini hiç sanmıyorum. Sanki yıldırma, korkutma amaçlı ortaya atılan bir laf..
170 i arayıp önce isim gizli tutuluyor mu diye sorun bence..

Bilmiyorum çok kararsız kaldım burda yaşayanlar da yazmış isim verildi diye emin olamadım...

Zaten az çalışanız yani az çok zaten beni tahmin ederler çünkü nerdeyse tek karşı çıkan benim , bir de bir arkadaş o yani. Herkes pısmış durumda.

Bilmiyorum çok kararsız kaldım burda yaşayanlar da yazmış isim verildi diye emin olamadım...

Zaten az çalışanız yani az çok zaten beni tahmin ederler çünkü nerdeyse tek karşı çıkan benim , bir de bir arkadaş o yani. Herkes pısmış durumda.
Valla devlet isini bilemiyorum ama ozellerde tum personel sorumlularinin sgkda kankileri olur. Agam pasam usulu devam eden muhabbetler oluyor. Bir yemek ismarliyorlar aninda ismi ogreniyorlar. Gozumle sahit oldugum bir olay bu. Resmi bir sey yok ki sorsaniz simdi aaa gizlilik var diyorlar elbette kim der ki seni gammazlayacam diye

Benim bir arkadaşım eşinin arkadaşı vasıtası ile şefini şikayet etmişti, ortaya çıkarsa bile tanımıyorlar bulamazlar diye düşündü.fakat ismi öğrendikleri gibi sosyal medyadan ortak arkadaşları vs bularak kimin ettirdiğini öğrenmişlerdi bir de toplantı düzenleyip herkese ifşa etmişti bu durumu , bezdirmek için herşeyi yaptılar kızcağız hamile haliyle çok sıkıntı çekmişti yani demem o ki ortaya çıkıyor ...

Valla devlet isini bilemiyorum ama ozellerde tum personel sorumlularinin sgkda kankileri olur. Agam pasam usulu devam eden muhabbetler oluyor. Bir yemek ismarliyorlar aninda ismi ogreniyorlar. Gozumle sahit oldugum bir olay bu. Resmi bir sey yok ki sorsaniz simdi aaa gizlilik var diyorlar elbette kim der ki seni gammazlayacam diye

Bizim patronlar da iyi bilir yağlayıp ballamayı ama adamlar sağlam çıktı darkmore darkmore :deli:
'Israr etmeyin söylemeyiz' demişler. Çok saşırdık. :eek:
Şikayeti yapan kişi baya bir hayır duası aldı bizden..

Bundan birsey cikacagini sanmiyorum
Meslek geregi 8 bucukta hazir olmaniz istenir , aksam da yarim saat anca toparlanma suresi denir
Sadece yemek sirasindaki yarim saatin ucretini alabilirsiniz ama bakanligin da bununla ugrasacagini hic sanmiyorum

İhtiyacım olan bir işteysem ben de çekinirdim haklısınız. Bu biraz köyün delisinin işi.
Kaybedecek bir şeyi olmamalı yapacak kişinin..

Bizim patronlar da iyi bilir yağlayıp ballamayı ama adamlar sağlam çıktı darkmore darkmore :deli:
'Israr etmeyin söylemeyiz' demişler. Çok saşırdık. :eek:
Şikayeti yapan kişi baya bir hayır duası aldı bizden..
Yaa ne guzel bak iste olmasi gereken bu. Ah ah keske herkes oyle karakterli olsa. Bizim isyerine gelip bir yemekhane yemegine tav olan insanlar utanmali kendinden ama utanmiyorlar ne yazik ki

Alo 170 e isimsiz ihbarda bulunursanız kimliğiniz çıkmıyor. İşin içindeyim hergün geliyor ihbarlar. Bazılarında isim belliyken bazılarında isim yok. Ama pek bişey çıkmıyor şikayetlerden. Çok nadirde olsa kayıt kontrolü vs yapılıyor ve işyerine ceza gidiyor. Genelde şikayet edenin elinde iddialarını kanıtlar belge yoksa bişey çıkmıyor. Siz zaten isminizi gizlerken bilgi ve belge sunamazsınız da. Pek işe yarayacağını sanmam ama şansını dene :)

tc nızı ıstıyorlar ama gızlı kalsın dedıgınızde ısmınız ıfsa edılmıyor
ben daha once boyle sıkayet etmıstım mufettısler falan gelmıstı :D kım oldugunu bulamadı kı noterde calısıyordum o donem ... hakimlık yapmıs kadın bulamadıysa ısmımı merak etmeyın . sessız kalmayın sıkayet edın

Bazı sirketlerde en cok tercih edilen müdür tipidir.tahammül edilmesi zor şikayet konusunda bilgim yok maalesef ins hakkınızı alırsınız

Yaa ne guzel bak iste olmasi gereken bu. Ah ah keske herkes oyle karakterli olsa. Bizim isyerine gelip bir yemekhane yemegine tav olan insanlar utanmali kendinden ama utanmiyorlar ne yazik ki

Sorma çok ayar oldu bizimkiler de.
Bir de patronu odadan çıkarıp 3 4 isçi ile özel görüşmeleri falan tam seyirlikti.

Elleri kolları bağlı sonuçta. En ufak ceza şirket siciline işliyor falan.

Utanma duyguları olsa işçiyi sömürene çanak tutmazlar zaten.

170 i ararsan ve isim vermek istemiyorum dersen o şekilde kayıt oluşuyormuş ama bu kayıt ne kadar ciddiye alınır bilmiyorum dedi eşim, bu 170, bimer vb. AB sürecinde erişilebilirliği arttırma kapsamında çıkarrılıp gelen şeyler aslında. Var mı var. Yoksa devlet bilmiyor mu ssksız işçiler, yıllık izin vermeyen firmalar...

Kızlar merhaba, kurumsal bir yerde çalışıyorum ama müdürümden bıktım artık. Üst yönetime de şikayet ettiğimiz halde hiç bir sonuç alamadık. Zorbalığı, bilgisizliği, cahilliği, aşağılaması artık bıktırdı fakat en zoruma giden zaten uzun olan mesai saatlerimizi değiştirip uzatıp bizi buna uymaya zorlamak.

Her gün 1 saat fazla mesai yapıyoruz iki yıldır ve ben bunaldım artık herkes bunaldı ama kimse sesini çıkarmıyor. ALO 170 e isimsiz tc siz gizli ihbar yapabilir miyim? Yapan var mı?
isimle tc ile yapsan ne olacak ki ???
calisma saatlerinizin yazili oldugu shiftleri kaseleyin mahkemeye verin mesaileri catir catir alin fazlasiyla

170 i ararsan ve isim vermek istemiyorum dersen o şekilde kayıt oluşuyormuş ama bu kayıt ne kadar ciddiye alınır bilmiyorum dedi eşim, bu 170, bimer vb. AB sürecinde erişilebilirliği arttırma kapsamında çıkarrılıp gelen şeyler aslında. Var mı var. Yoksa devlet bilmiyor mu ssksız işçiler, yıllık izin vermeyen firmalar...
170 i arayinca basiyolar o is yerini resmen ben sahidim :halay::halay::halay:

Sirkete mufettis gonderiyolar fakat sonuc alabilmek icin orada calisan birinin sikayet etmesi gerekiyor ve ise devam ediyor olmasi gerek gizli ihbar kabul etmiyolar maalesef. Bizim sirkete gelmisti ve kimse korkudan dogruyu soylemedi adamlar anladi tabi sigortasiz calisan flnda vardi maaslar dusuk gosteriliyodu sonra mudur geldi avukatlari arayin hic bi yerede imza atmayin dedi ve gitti sonuc hic bisey olmadi anlayacagin.

Ben yaptim sizi kesinlikle vermiyorlar baslarsa korkmustum tc falan vermeye ama iciniz rahat olsun.Hakediyorlar hak neyse ciksin.

Back
X