- Konu Sahibi greengirll
Özelden yaz bilgileri şimdi ihbar edeyim.Kendi bilgilerin kalsın.Ona gerek yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bimer başvurularında ihbar seçeneği var isterseniz kişisel bilgilerinizi gizlersiniz ama bunu valilikteki bir memur gizliyor tabi onun işine saygısı yoksa (dedikoducu bir tipse) ifşa olmanız kaçınılmaz. başka bir vatandaşa yaptırabilirsiniz canınızdan bezdirdiyse.Bir devlet dairesinde memurum. Burada memurlardan biri Bimer'den müdürü şikayet etmiş.
Hemen kim olduğunu tespit ettiler. Sizinki de büyük ihtimal açığa çıkar.
Yapacaksanız da bunu göze alıp yapın.
Alo 170 e isimsiz ihbarda bulunursanız kimliğiniz çıkmıyor. İşin içindeyim hergün geliyor ihbarlar. Bazılarında isim belliyken bazılarında isim yok. Ama pek bişey çıkmıyor şikayetlerden. Çok nadirde olsa kayıt kontrolü vs yapılıyor ve işyerine ceza gidiyor. Genelde şikayet edenin elinde iddialarını kanıtlar belge yoksa bişey çıkmıyor. Siz zaten isminizi gizlerken bilgi ve belge sunamazsınız da. Pek işe yarayacağını sanmam ama şansını dene :)
tc nızı ıstıyorlar ama gızlı kalsın dedıgınızde ısmınız ıfsa edılmıyor
ben daha once boyle sıkayet etmıstım mufettısler falan gelmıstıkım oldugunu bulamadı kı noterde calısıyordum o donem ... hakimlık yapmıs kadın bulamadıysa ısmımı merak etmeyın . sessız kalmayın sıkayet edın
Demek ki çalıştığın şirket kurumsal değil :)
Bazı sirketlerde en cok tercih edilen müdür tipidir.tahammül edilmesi zor şikayet konusunda bilgim yok maalesef ins hakkınızı alırsınız
Bilmiyordum beni de bilgilendirdiginiz icin tesekkurler. Mobbing hattı var mi
isimle tc ile yapsan ne olacak ki ???
calisma saatlerinizin yazili oldugu shiftleri kaseleyin mahkemeye verin mesaileri catir catir alin fazlasiyla
Gizli tutulur diye soylerler ama bu isler oyle degil tanidik varsa hemen soyluyorlar.Ben isim verildiğini hiç sanmıyorum. Sanki yıldırma, korkutma amaçlı ortaya atılan bir laf..
170 i arayıp önce isim gizli tutuluyor mu diye sorun bence..
ne kadar kötü çaresizlik, kraldan kralcılarla uğrşmak. insanın hakkını arayabilmesi gerekiyor şikayet mercilerinin kurulmasının amacı esasen bu ama bunu bile gizleyemiyoruz. aslında herkes adabınca işini yapsa çekinmeden söylense keşke burda hatalısınız diye. düzen bozuk devlet kurumlarında daha beter bu durumlar.
Bimerden gizli ihbar yapılıyoKızlar merhaba, kurumsal bir yerde çalışıyorum ama müdürümden bıktım artık. Üst yönetime de şikayet ettiğimiz halde hiç bir sonuç alamadık. Zorbalığı, bilgisizliği, cahilliği, aşağılaması artık bıktırdı fakat en zoruma giden zaten uzun olan mesai saatlerimizi değiştirip uzatıp bizi buna uymaya zorlamak.
Her gün 1 saat fazla mesai yapıyoruz iki yıldır ve ben bunaldım artık herkes bunaldı ama kimse sesini çıkarmıyor. ALO 170 e isimsiz tc siz gizli ihbar yapabilir miyim? Yapan var mı?
ben kurumsal bir firmada calisirken haftalik 45 saat yerine 60 saat bile calistigim oluyodu diger personellerde dahil shiftleri kaseleyip aldim sikayet ettim calisma bakanligindan geldiler personellerle konustular hepsi onayladi bu sekilde calistirildigini shiftlerde vardi elimizde geriyo donuk mesailerimizin hepsini aldik onemli olan agiz birligiGerçekten mi? Yaptırımı oluyor mu kurumsallarda? Bunu söyleyeyim yarın evdekilere![]()
ben kurumsal bir firmada calisirken haftalik 45 saat yerine 60 saat bile calistigim oluyodu diger personellerde dahil shiftleri kaseleyip aldim sikayet ettim calisma bakanligindan geldiler personellerle konustular hepsi onayladi bu sekilde calistirildigini shiftlerde vardi elimizde geriyo donuk mesailerimizin hepsini aldik onemli olan agiz birligi
Bimerden gizli ihbar yapılıyo