• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mudurumun yazdigi yorum?

nilufertrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
57
21
8
Arkadaslar selam.. ben eskiden bi magazada calisiyodum giyim olarak her neyse.. ciktim isten. Bugun bi resim paylastim bi kazakla o kazak calistigim magazadada vardi aynisi. Mudurumuzun adida murat. Bi kiz arkadasim yani eski is arkadasim yorum atmis canim kazagin cok guzelmis murat beyde cok begendi diye. Ne alaka? Kizi aradim dediki murat bey geldi telefonumu istedi profiline bakti o yorumu atti kanka dedi. Sasirdkm yani sizce birimi ispiyonladi? Neden profilime baktiki o yorumu atti? Caldigimimi dusunduler sizce? Oyle bisey dusunurlerse evime polis falan gonderebilirlermi rezil olurum aileme hemde haksiz yere??

Birisi bana alenen "sen bunu çaldın" dahi dese bu kadar panik yapmam. Sonuçta biliyorum öyle birşey yapmadığımı.

Anlayamadım o yüzden böyle strese girmenizi.
Cunku is arkadaslarim beni silmis.. ikisininde ayni gun olmasi canimi sıkti

niye çaldiginizi felan düşündüklerini sanıyorsunuz.
patron biliyor mu her alınan kıyafeti.
takip ediyor muydu bu konuda çalışanları?
kazagi nerden aldınız?
bu kadar endişe çok yersiz bir kazak için polis göndermezde öyle bir izlenim vermek daha kötü değil mi?

Ispiyonladi deyince izinsiz almissin gibi bir anlam cikiyor ister istemez.
Tedirginliginin sebebi bu degilse
Ara Murat beyi hayirdir de, sor bakalim
Ne diyecek.
Yok ya. Ben ordan almadim. Tedirgin olmamin sebebi is yerim evimin arka mahallesi ordan geciyorum ve ailem com sert ustume kalsin istemem

Cunku is arkadaslarim beni silmis.. ikisininde ayni gun olmasi canimi sıkti

Arkadaşlarınızın sizi silmesi ne alaka?

Sizin anlatımınıza göre, sanki gerçekten çalmışsınız da, ondan panik yaptığı ve burada bahsetmemek için böyle anlatıyorsunuz gibi duruyor.

niye çaldiginizi felan düşündüklerini sanıyorsunuz.
patron biliyor mu her alınan kıyafeti.
takip ediyor muydu bu konuda çalışanları?
kazagi nerden aldınız?
bu kadar endişe çok yersiz bir kazak için polis göndermezde öyle bir izlenim vermek daha kötü değil mi?
Onlara izlenim vermedim ama arkadaslarkm beni silmis is arkadaslarim buda bana garip geldi

ispiyonlamak derken ? Olan birşeyi yetiştirmek mi ? İftira mı attılar demek istediniz ? Kazak özel tasarım mı ? Ki böle birşey düşünebilsinler ? Neden kendinden şüphe ediyorsun kazağı almış olabilir giymiş olabilirsin ! Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin ne demek istiyorsunuz de !!!! Polis niye gelsin kapına hay Allammm yanık kokusu geldi devrelerin yanmış senin stresten

Siz de ol canim x'den aldim falan yazabilirsiniz. Ya da sirf calma olayi olarak degil eski patronunuz bizde de ayni urunden varken baska yerden almis diye gonul koymus olabilir.

Siz de ol canim x'den aldim falan yazabilirsiniz. Ya da sirf calma olayi olarak degil eski patronunuz bizde de ayni urunden varken baska yerden almis diye gonul koymus olabilir.

Neden gönül koysun ?
Öalışanlar ürünleri indirimli alır kurumsal firmalarda yaklaşık yarı indirim daha küçük firmalarda çeyrek gibi .
Çıktıktan sonra alsa bile arkadaşları varmış onlardan isteyebilirdi

Back
X