• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mudurumun yazdigi yorum?

Şimdi eşime sordum, evet eve polis yollanabilirmiş. Kamera kayıtlarına bakıp bir şey yakaladılarsa kesin diyor.
Ne kamerasi ya urunler alarmli ve her is cikisi cantamizi kontrol ediyolardi. Derdim onu sormak degildi ama neyse sen yanlis anladin ve cok konustun kamerada yok ispatta anladinmi? Sadece ben hakkimda oyle dusunmelerini istemedim basimiza polis kesilme

Yaşın küçük belli. Çalmış gibi görünüyorsun ki görünmekle de kalmamış bayağı öyle yapmışsın. İnkar safhası bu. Biraz üzerine gidilse itiraf safhası geliyor sırada. Her neyse. Saygını koru, böyle mahalle ağzıyla kavga eder gibi konuşuyorsan eğer reel hayatta o iş yerinde 1 ay yine çok durmuşsun. Giyim mağazalarında sabırsız ve kaba eleman olmaz. İki dk tekme atarlar.

Anamm ben yokken karışmış buralar konu sahibi kızda ne terbiyesiz cıktı. Kucuk yası belli üzerine gelmeye gerek yok çaldı yada konu yalan kendi ayıbıdır

Back
X