Tayt ne renk xok merak ettim? Neon pembe falan degildi insallah.
Yani okula da bir öğretmenin taytla gitmemesi gerektiğini herkes bilir zannımca..Herkes olay yerine tayt giymeme takılmış. Arkadaşlar yeni atanmisım bir hafta olmuş, yönetmelik nedir,sendika nedir, doğu nasıl bir yerdir ben nereden bileyim, özelde çalışırken herkes istediğini giyerdi. Herhalde ben hariç herkese bu bilgiler doğuştan yükleniyor
Gözümde canlanan şunlardan biri;Tayt ne renk xok merak ettim? Neon pembe falan degildi insallah.
Bazılarının doğuştan öyle yavNe zamandır spora gidiyor bu popoyu yapmış mıdır sence
Ayyy çayımı püskürttüm
Okula bile taytla gidiyor orda da bos durmuyorsa bu popolarin feristahini yapmistirNe zamandır spora gidiyor bu popoyu yapmış mıdır sence
Koridorda squat yapıyormuşOkula bile taytla gidiyor orda da bos durmuyorsa bu popolarin feristahini yapmistir
Evli-mutlu-cocuklu müdür de foto at demek zorunda kalmaz boylece. Meb memnun, ogretmenler mutlu, yuzler guluyor. Yasasin taytlarKoridorda squat yapıyormuş
Kişi Kendinden bilir işiBelki cidden tanıyordur o kişiyi ya da bazen arkadaşlarınızın arkadaşları öneride çıkıyor, farkında olmadan eli değmiştir. Evli çocuklu demişsiniz belki de çocuk eklemiştir.
Okul müdürü ig da niye ekli ya?Ben özel sektörde calıstıgım halde patronum(kadın)ekli değil.Konuyu kısaca özet geçeceğim ben ilk atandığım gün okula benim için normal burası için çok açık(!) bir elbiseyle gitmiştim,bir kere de renkli taytla gitmiştim. İdarecilerim beni iki defa odalarına çağırıp kibar(!) Bir şekilde iyi bir fırça kaymislardi hatta bu konuda tutanak bile tutuldu. Neyse ama müdürüm bana yürüyordu ayrıntıya girmeyeceğim. O resmiyeti korudum, yüz vermedim vs .. (evli çocuklu) sonra okuldan başka bir hocayla konuştuğumda konu kapandı gitti, kimseye anlatmadım, benim gittiğim spor salonunda sürekli story attığım bir arkadaşım var. Ona istek atmış beynimden vurulmusa döndüm, çünkü sonuçta bende ekli beni temsil ediyor ben böyle şeylere çok önem veririm bir de profiline evli ve çocuklu yazmış ne alakaysa. Böyle durumla karşılaştığımda ben hemen bu kişiyi Instagramdan çıkartırım ama şimdi müdürüm sürekli aynı okuldayız. Çıkartmak istiyorum ama emin de olamıyorum acaba düşmanca bir tavır olur mu okulda diye ne yapmalıyım
Ahaha evet, benim de geçen eşim şu kim takip ediyorsun dedi, öyle fark ettimKişi Kendinden bilir işioğlan geçen hiç sevmediğim bir akrabanın resmini beğenmiş
Bazılarının doğuştan öyle yavBenim yeğenin popo bebekliğinden beri böyle. Kime çekti bilmiyoruz.
Ama böyle olması da gerekmiyor, dikkat çekmek isteyen insan poposu yere değecek kıvamda lömbür olsa bile giyiniyor, durduramıyoruz
Okula bile taytla gidiyor orda da bos durmuyorsa bu popolarin feristahini yapmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?