- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Pardon açiklama yapmayi unutmusum burda olanlarla belki konusurum cok sıkıldımda evde çocuğumla oturup duruyorum oyle hic arkadasim yokMuglada ki evli kk üyeleri ile alakası ne konunun anlamadım?
Canın sen bu kadar sıkılıyosun, eşin öğrenci senin bebeğe bakacak kadar maddi durumun iyi değil, neden ısrarla görüşecek birini arıyosun. Bebeği bırak babasına part time işe gir. Veya evden bişryler yap.Pardon açiklama yapmayi unutmusum burda olanlarla belki konusurum cok sıkıldımda evde çocuğumla oturup duruyorum oyle hic arkadasim yok
Yok bn oğlumu brakmam sutten mahrum edememCanın sen bu kadar sıkılıyosun, eşin öğrenci senin bebeğe bakacak kadar maddi durumun iyi değil, neden ısrarla görüşecek birini arıyosun. Bebeği bırak babasına part time işe gir. Veya evden bişryler yap.
Kırmak istemiyorum ama Evcilik oynuyo gibisin
Sağ bırak babasına. Sütten kes demedimkiYok bn oğlumu brakmam sutten mahrum edemem
Bnm işe girme durumum yok ki kulağim az duyuyo almazlar bni biyere biz belki kayinvalidemin yanina giderim bn orda dururum bya masraf azalir esimin bu sene cok sinavi var formasyon +kendi ders sinavlariSağ bırak babasına. Sütten kes demedimki
Biliyorum ama merak aslinda sadece bnimki varmi yok mu diyeBurasi arkadas bulma sitesi degil bence.
Nasil nasilBobrek kaca gidiyo sizde?
Bu ne demekBobrek kaca gidiyo sizde?
Bn duymassam esim cagiriyo oglumuz agliyo diyeKulağın az duyuyor okula devam ddemezsin,kulağın az duyuyor çalışamazsın peki bu kulakla o biçare bebeğe nasıl bakıyorsun?
Yarildimmmbiri aklima mukayet olsun
konu sahibi ne istiyor, cocugunun sut mevzusu nedir? calismak istemeyen kim? bobrek kaca
olay ne olay
Bnde bilmiyorumki neden yaziyorum sanki toplanip altin gunu yapicam bu bebekle ne bilimbiri aklima mukayet olsun
konu sahibi ne istiyor, cocugunun sut mevzusu nedir? calismak istemeyen kim? bobrek kaca
olay ne olay
dalgami geciyorsunuzben istanbuldayim. Taksiye bin gel
Konuyla alakasi olanlara ithafen yazdim polemige girecek olan yazmasinben istanbuldayim. Taksiye bin gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?