Muğla'da oturan evli kk üyeleri

Baktim hic iyi insanlar yok zqten pisikolojimi bozuyo ama cok haklisiniz
Burada gayet iyi insanlar da var konuşarak tanıyorsunuz zaten o zaman su mesaja göre hiç birimiz iyi değiliz 2009 beri üyeyim sevdiğim yorumlarını beğendigim bir sürü insan var zamanla tanirsin.

Son düzenleme:
Burası chat sitesi de benim mi haberim yok acaba?
Dünya kadar konu acmissiniz hepsinde de neredeyse lince ugramissiniz. Ama hala aynı mantiksizlik, cehalet, olayları hafife alma, umursamazlık temalı konular açmaya devam ediyorsunuz.
Durumunuz kötü, paranız yok, bebek var. Ve sizin tek derdiniz arkadaş bulmak mi? Evli degilim, sizden tam 4 yaş büyüğüm,öğrenciyim, annemin evinden çıkmayi bırakin sözünden çıkmadim daha, para sıkıntım yok,fakat geleceğim hakkında endiselenmekten aklıma sosyal hayatım hiç gelmiyor. Yalnızım diye konular acmiyorum.
Bu duruma ayranı yok içmeye tahteravanla gider bilmem ne yapmaya derler bizim burada. Ne olur lütfen bebek için aklınızı başınıza alın. Bu uyarım sadece bu konu ile ilgili değil, genel tavrinizla ilgili.

Ayy tansiyonum dustu.. Gulsem mi aglasam mi bilemedim... Saglk problemlerin8z icin oncelikle gecmis olsun .. Bobrek mevzusunu anlayamadim ama kulaginiz az duyuyorsa bir cihaz alin duyarsiniz ozaman .. Evde yapilacak okadar cok sey varki vaktinde var demkki ozaman taki yap internetten ogrene bilirsin.. Orgu ôr lif yap kazak yap . yapt8klarini burdan satisa cikar para kazan.. Kitap oku kendini gelistir bebegin icinn. Daha faydali olursun..bosver burdan arkadas aramayi komsularinla kaynas basina bisey gelse yardim iateye bil.

Ne biliyim ben biz de kulağımızla çalışmıyoruz ama konu sahibi az duyduğu için çalışamam diyor. Okula gidiyor donduruyor, çocuk doğuruyor çalışmaya gelince az duyuyorum diyor

Aslında amaç belli.
Çalışmayayım ama param olsun,ev işlerini de biri yapsın mümkünse,hatta bebeğe de baksınlar ben de gezeyim tozayım.
Varsa öyle bir hayat ben de istiyorum aynısından

Aslında amaç belli.
Çalışmayayım ama param olsun,ev işlerini de biri yapsın mümkünse,hatta bebeğe de baksınlar ben de gezeyim tozayım.
Varsa öyle bir hayat ben de istiyorum aynısından
Ben konu sahibesinin gerçek olduğunu düşünmediğim için ciddi yorum bile yapmıyorum yani bu kadarı da olamaz herhalde. Her şeye de hastalık bahane edilmez ki canım bizim de kendimizce hastalığımız var çalışıyoruz eşşek gibi. En basiti reflü gastritim var yüksek sesle konuşmak beni mahvediyor ama akşama kadar boğaz patlatıyorum, sürekli düşük tansiyonum var başım döner ama ayakta olmak zorundayım oturma lüksüm yok. Millet işin kolayını bulmuş al kocayı doğur bi tane kocan da beslesin

Aynen bende böyle düşünüyorum ..
Gerçek olmadığında da hem fikiriz ..
Oku diyoruz ,kulağım duymuyor diyo..
Çalış diyorum kulağım duymuyo !!
Kulakla ne alakası var bilmiyorum ..
İnsanlar görmeden okul bitirip ,iş güç sahibi oluyorlar ..
Bunlar da çaresiz ayağına yatıp ,saçma sapan hayatlar yaşayıp ,refah içinde duracaklar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…