- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Baktim hic iyi insanlar yok zqten pisikolojimi bozuyo ama cok haklisinizBelki ben böbrek mafyasının bi üyesiyim küçücük bebeğin varmış kimseye güvenip arkadaş arama sanal ortamlara guven olmaz
Ben kendi adima konuştum ve burda gayet iyi insanlar var yani ayıp böyle konuşmayın amaBaktim hic iyi insanlar yok zqten pisikolojimi bozuyo ama cok haklisiniz
Kulağım az duyuyo örgü öremem derse bayılcamEvinizde bebeginizle guzel vakit gecirmeye calisin.Cikin dolasin sabahlari hemde bebegini hava almis olur.Hobileriniz varsa orgu vs gibi onlarla oyalanin.Kitap okuyun..Aklima bunlar geldi
Bna yazdiklari seylere bakinBen kendi adima konuştum ve burda gayet iyi insanlar var yani ayıp böyle konuşmayın ama
Burada gayet iyi insanlar da var konuşarak tanıyorsunuz zaten o zaman su mesaja göre hiç birimiz iyi değiliz 2009 beri üyeyim sevdiğim yorumlarını beğendigim bir sürü insan var zamanla tanirsin.Baktim hic iyi insanlar yok zqten pisikolojimi bozuyo ama cok haklisiniz
Arkadaş sitesi değil zaten burası. Onu anlatmaya çalışıyoruz. Forum burasıDalga gecen gecene mubarek arkadas sitesi degil ama dalga gecme sitesi olmus
Kulağım az duyuyo örgü öremem derse bayılcam
Ne biliyim ben biz de kulağımızla çalışmıyoruz ama konu sahibi az duyduğu için çalışamam diyor. Okula gidiyor donduruyor, çocuk doğuruyor çalışmaya gelince az duyuyorum diyorKulağınla mı örüyorsun örgüyü
Ne biliyim ben biz de kulağımızla çalışmıyoruz ama konu sahibi az duyduğu için çalışamam diyor. Okula gidiyor donduruyor, çocuk doğuruyor çalışmaya gelince az duyuyorum diyor
Baktim hic iyi insanlar yok zqten pisikolojimi bozuyo ama cok haklisiniz
Ben konu sahibesinin gerçek olduğunu düşünmediğim için ciddi yorum bile yapmıyorum yani bu kadarı da olamaz herhalde. Her şeye de hastalık bahane edilmez ki canım bizim de kendimizce hastalığımız var çalışıyoruz eşşek gibi. En basiti reflü gastritim var yüksek sesle konuşmak beni mahvediyor ama akşama kadar boğaz patlatıyorum, sürekli düşük tansiyonum var başım döner ama ayakta olmak zorundayım oturma lüksüm yok. Millet işin kolayını bulmuş al kocayı doğur bi tane kocan da beslesinAslında amaç belli.
Çalışmayayım ama param olsun,ev işlerini de biri yapsın mümkünse,hatta bebeğe de baksınlar ben de gezeyim tozayım.
Varsa öyle bir hayat ben de istiyorum aynısından
Ben konu sahibesinin gerçek olduğunu düşünmediğim için ciddi yorum bile yapmıyorum yani bu kadarı da olamaz herhalde. Her şeye de hastalık bahane edilmez ki canım bizim de kendimizce hastalığımız var çalışıyoruz eşşek gibi. En basiti reflü gastritim var yüksek sesle konuşmak beni mahvediyor ama akşama kadar boğaz patlatıyorum, sürekli düşük tansiyonum var başım döner ama ayakta olmak zorundayım oturma lüksüm yok. Millet işin kolayını bulmuş al kocayı doğur bi tane kocan da beslesin
şaka mı bu?Biliyorum ama merak aslinda sadece bnimki varmi yok mu diye
Yokşaka mı bu?
Baktim hic iyi insanlar yok zqten pisikolojimi bozuyo ama cok haklisiniz
Hic bisey demesendha iyi olurduSadece yazık ve ayıp diyorum...
Hic bisey demesendha iyi olurdu
Bu konuyu acarken boyle ayipli yazikli msjlar yazilcagini hic dusunmedim de pisman oldum yani bu konuma msj yazilmasa daha iyi olur bni elestireceklerse yazmasin larNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?