- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Burda mi okudunuz sizdeMuglada oturmuyorum ama okuyunca ozlemim deprestii. En sevdigim sehir ne sanslisin kisinda sakindir simdi tam kafa dinlemelik
Yok ben yazlari geliyorum ama o kalabaliga ragmen sessiz bi bolgesini bulurum her zaman :) Kisini hic yasamadim genelde insanlar sevmez sizde durum nedir?Burda mi okudunuz sizde
Biz eski konularimi okuda anlarsin ogrenciyken evlendik iste esimin son sinif bnm dha 2 snifa gectim dger konularimi okursan anlarsin dha detayli sakin olmasina cok sakin yazin cok sicak kisin cok soguk ayaz aksamlari vede cok yagisli buralar pek guzel olmazda akyaka fethiye falan guzel olur dha akyakaya gdebildim bitekYok ben yazlari geliyorum ama o kalabaliga ragmen sessiz bi bolgesini bulurum her zaman :) Kisini hic yasamadim genelde insanlar sevmez sizde durum nedir?
orayı hiç bilmem gitmedimki hiçç köteklideyim bendeMugla emirbeyazit mahallesinden ben varim tatlim:)))
uzak yine sagolasın davetin içinAydinda yim ben iki saat arası buyur gel canim:))
Kayınvalidem Muğla li baharda düğüne gelcez :))
tabi ankaraya göre guzeldir ama bn pek gezemediğim için farkedemedimMugla Merkez de gayet guzeldir ya, niye oyle diyorsunuz!Sanirim arkadassizliktan. Ben Mugla'da dogdum buyudum. Sonra Ankara'ya geldim universitede. Simdi evlendim, Ankara'dayim yine. Ama cok ozlerim Mugla'yi. Yakinda gelecegim, bak icim bir hos oldu yine heyecandan -)
Tatlim mugla merkez anit otogar civarinda oturuyorum sanirim sen ogrencisin gurbet eller cok zordur bilirim ben mersinliyim ancak esimden dolayi burda oturuyorum ve gokovada tarih öğretmeniyimorayı hiç bilmem gitmedimki hiçç köteklideyim bende
oo iyiymis ogrenciydim evlendim oglum var 4 aylık okulu dondurdumTatlim mugla merkez anit otogar civarinda oturuyorum sanirim sen ogrencisin gurbet eller cok zordur bilirim ben mersinliyim ancak esimden dolayi burda oturuyorum ve gokovada tarih öğretmeniyim
nereye tasındınız eksik olmayın hayırlısıahaha evli değilim ama muğlada oturdum 5 yıl. tüh daha 1 hafta oldu taşınalı. seni bulurdum ben :)
aynen bi hastaneye gidiyoruz bide ogluma kıyafet işte gidip geldikçe en son bir ay önce gitmiştimTabi simdi kotekli kendi basina bi cumhuriyet her istedigine orda ulasabiliyosun pek merkezle isin olmuyodur senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?