Hayatımda ilk kez biriyle laf lafı açmadı :)) açsın istiyorum ben deInsan hayatindaki kisiyle ne konusacaginin planini onceden yapmaz. Bazen saatlerce laf lafi acar, bazen iki cumle edersin, biter. Fazla kasiyorsunuz gibi geldi bana.
bakıyorum da baktıktan sonra dünyaya adapte olmak çok zor o gözlerden sonra :))Bazen de bakışmak yeterli oluyor bide böyle deneyin
O zaman hic ortak noktaniz ya da birbirinizde hosunuza giden bir hobiniz vs yok. Ne bileyim, muzikten, sinemadan, siyasetten falan ufacik bir ortak nokta yakalayamadiniz mi?Hayatımda ilk kez biriyle laf lafı açmadı :)) açsın istiyorum ben de
bakıyorum da baktıktan sonra dünyaya adapte olmak çok zor o gözlerden sonra :))
Gezmek, ülkeler, yemek, müzik zevki. Döne döne bunları konuşuyoruz. Ortak noktalarımız var evet onlardan konuşmasak hiç konuşamayacağız.O zaman hic ortak noktaniz ya da birbirinizde hosunuza giden bir hobini vs yok. Ne bileyim, muzikten, sinemadan, siyasetten falan ufacik bir ortak nokta yakalayamadiniz mi?
Erken kaptırdım S.O.S!Okadar kaptırma bence kendini.. Biz ne gözler gördük boş bakansonuçta bakmayı bilecek!!
Ayy çok şeker geldi banaKızçeleer iyi geceler danışmak istediğim bi konu var sizlerle yorum yaparsanız çok mutlu oluruuum :))))
26 yaşındayım öğretmenim 1 yıllık ilişkimi yaklaşık 2.5 ay önce kendi isteğimle bitirdim çünkü anlaşamadığımızı ve ciddiye gidersek sorunlar yaşayacağımızı , hayattan beklentilerimizin farklılığını düşünüyordum ve mantık çerçevesinde bitirme kararı aldım.
Sosyal medyadan ortak arkadaşımız olan bir adam çıktı karşıma bayaaa bi zaman önce stalkladıktan sonra ilk tepkim ''Allahım yakışıklı kültürlü gezmeyi yaşamayı seviyor neden böyle bi erkek arkadaşım yok ki'' modunda hayıflandım. O çocuk aklımda kalmış olacak ki ayrıldıktan 1.5 ay sonra gittim twitterdan bir twitini favladım ve o da bana takip gönderdi ve biz konuşmaya başladık.
Ve başladık konuşmayaaa haydi bakalım dedim bismillah geliyo yeni bişeyler. Muhabbetimiz sohbetimiz gayet güzel birbirimizi tanımaya çalışıyoruz konuşması yazması muhabbeti okey. Sonra biz buluştuk ilk buluşmada baya aktı muhabbet iyiydi ben aşırı heyecanlandım o da öyleydi. E tabiki ikinci buluşmanın planı yapıldı dedim tamam bu sefer olacak bu iş. Çocuk baya baya sevgili moduna girdi ikinci buluşmadan sonra; bana şaşırtıcı ve erken gelmesine rağmen hayır diyemedim şuan bebeğim canım kuzum hayatımlar havada uçuşuyor ama cümlelerin içi boş gibi hissediyorum. Birbirimize haber veriyoruz bişeyler söylüyoruz ama akmıyor canım akmıyor kuzum diyorum kendime.
Muhabbet edemiyoruz gibi geliyor bana bi donukluk bi suskunluk oluyor, laf lafı açmıyor su gibi gitmiyo sohbet. Eee diyip kalınır ya öyle oluyor çoğu zaman. Yarın buluşucaz şimdiden ne konuşsak diye plan yapıyorum ama yanına gidince aklıma bile gelmeyecek kesin. Çok hoşlanıyorum, o da hoşlanıyor bariz belli cümlelerinden hareketlerden. Bunu nasıl aşacağız acaba ? Böyle başlayıp sonradan değişen ilişkileriniz oldu mu bi umut var mı ?
Maşallah daim olsun hep mutlu olun inşallah :)Biz de iki öğretmen ne konuşacağımızı bilmezdik ilk başlarda. Hatta eşimin bana saatlerce arabadan, futboldan bahsettiği günler bile olmuştu. Ben bu adamla asla anlaşamam demiştim. Şimdi 2 yıllık evliyiz ve ikizlerimizi bekliyoruz. Ve sohbetine doyamıyorum.Zaman geçtikçe ve birbirinizi daha iyi tanıdıkça sohbetiniz de artar. Hemen öyle düşünmeyin. Birbirinizi çözdükçe hiç susmak isyemeyeceksiniz kimi zaman
Maksadım da bu zaten eğlenelim gülelim hayatına dünyasına girmek istiyorum onun ancak öyle açılacak gibi. Sinema evet:)) İlk buluşmalar oldugu için teklif etmek olmazdı ama bi kaç buluşma sonra diyebilirim sonrası için gayet güzel olabilir sohbeti.Ayy çok şeker geldi bana ❣Öyle anlarda bir süre bakışın. Sonra sıcacık bir gülümse... En ufak şeylerden bile laf açılıyor aslında. Küçük bir detayı bile sorabilirsin, sonra bir şey olur espri falan yapıp gülüşürsünüz. Ona bazen, çok aşırı olmamak şartıyla iltifat da edebilirsin. Mesela sinemaya falan gidin, film bittikten sonra birlikte analiz edin. Aa şu sence şöyle miydi, ne dersin bence böyle gibi gibi... Maksat aranızda muhabbet olsun, gülüşün, birbirinize duygusal anlamda daha çok yakınlaşın... En olmadı, herhangi bir şey hakkında fikrini sorsan bile, laf lafı oradan açacaktır diye düşünüyorum. Eğlenceli şeyler yapmaya çalışın ❤ Ki seni hep iyi hatırlasın.
Maşallah daim olsun hep mutlu olun inşallah :)
Umarım bizde de durum böyle olur. O geçiş aşaması nasıldı peki :)) azcık taktik alayım hehe
Kesinlikle işe yarayacaktır :) Hatta lunaparka falan gidin, eğlenin. Sen de sürekli tebessüm et, ona kendini iyi hissettir, zamanla açılacaktır eminim. Bak hatta kendinle ilgili, senin için önemli olan bir konuyu da anlatabilirsin ona. Bu sana güven duymasını sağlar ve onda da bir şeyler anlatma isteği oluşur. Aranızdaki paylaşım gittikçe artarMaksadım da bu zaten eğlenelim gülelim hayatına dünyasına girmek istiyorum onun ancak öyle açılacak gibi. Sinema evet:)) İlk buluşmalar oldugu için teklif etmek olmazdı ama bi kaç buluşma sonra diyebilirim sonrası için gayet güzel olabilir sohbeti.
Ne merak ediyorsaniz sorun o zaman. Bu kadar karsilikli hoslanti varken illa ki akacaktir sohbet. Belli bir konu olmak zorunda degil, bazen de geyik yapin mesela. Tanima olayini da zamana yayin. Ben soyle biriyim, boyle biri degilim gibi cumleler tecrubeyle sabitlenmeden guven vermez bana. Yasayip gormek lazim.Gezmek, ülkeler, yemek, müzik zevki. Döne döne bunları konuşuyoruz. Ortak noktalarımız var evet onlardan konuşmasak hiç konuşamayacağız.
Ki şuan olay birbirimize haber vermeye döndü yani bu hiç hoş bişey değil daha birbirimizi tanımamız gereken bir sürü konu varken.
Allah muhabbetinizi ve mutluluğunuzu daim etsinBiz de iki öğretmen ne konuşacağımızı bilmezdik ilk başlarda. Hatta eşimin bana saatlerce arabadan, futboldan bahsettiği günler bile olmuştu. Ben bu adamla asla anlaşamam demiştim. Şimdi 2 yıllık evliyiz ve ikizlerimizi bekliyoruz. Ve sohbetine doyamıyorum.Zaman geçtikçe ve birbirinizi daha iyi tanıdıkça sohbetiniz de artar. Hemen öyle düşünmeyin. Birbirinizi çözdükçe hiç susmak isyemeyeceksiniz kimi zaman
Allah muhabbetinizi ve mutluluğunuzu daim etsinOkurken tebessüm ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?