- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.081
ben de çok istiyorum benden önce doğurursan doğumda bana dua et.benim anneannemde doğurmuş inşallah banadır kısmetBende ikiz istiyorum
Noldu bi heyecanlandın
Incir recelinde durakta oldugu gibi miaraya peçete koyalım hahha : D
Senden önce yapacağımı sanmıyorum ama kısmet tabi, yaparsam tabi ederi , yapmazsamda ederimben de çok istiyorum benden önce doğurursan doğumda bana dua et.benim anneannemde doğurmuş inşallah banadır kısmet
Incir recelinde durakta oldugu gibi mi
Hormonlarim yükselişte pampa idare etyes: D
sen bu akşam beni çok bi taciz ediyosun
amin senin de kucağımda var yeni bi tane 2.yi 7 sene sonra yaparım gibi geliyor banaSenden önce yapacağımı sanmıyorum ama kısmet tabi, yaparsam tabi ederi , yapmazsamda ederim
Allah gönlüne göre versin
Allah bağışlasınamin senin de kucağımda var yeni bi tane 2.yi 7 sene sonra yaparım gibi geliyor bana
Kız ben seni bekar saniyodummm. Kaç yasindasin senamin senin de kucağımda var yeni bi tane 2.yi 7 sene sonra yaparım gibi geliyor bana
Hormonlarim yükselişte pampa idare et
Hoş geldin kuzuuummDuşumu alıp geldim oh yorucu bi gunun sonunda cok sukur rahatlayabildim..
Selamlar dişi kartallarim
Oyleyimdirçok hızlısınız
2 senedir 25 yaşındAyım bekarlık mı kaldı canım ya anne felan oldumKız ben seni bekar saniyodummm. Kaç yasindasin sen
Yok artik pinko tolinle is birliginde mi inanmam!Hoş geldin kuzuuummpinkodan şikayetçiyim margam tolinle bir olup bana tuzak kuruyooo
Maşallah kız sana2 senedir 25 yaşındAyım bekarlık mı kaldı canım ya anne felan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?