- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.121
Hayır, evlilik çok güzel, yetim öksüz birini bulursan kaçırma
bana da öyle geliyo nedense
Yoo çok guzel
Kizim biz esimle 7/24 beraberiz zaten. Is yerinde birlikteyiz evde birlikte. Kendimize de zaman ayirmaya ihtiyacimiz varhem siz her akşam burdasınız kocalarınızla hiç ilgilenmiyosunuz : D
hele de harbi
2013 aralıktasen ne zaman evlendin
O benle ilgilensin ben onla ilgilenirimhem siz her akşam burdasınız kocalarınızla hiç ilgilenmiyosunuz : D
hele de harbi
Kizim biz esimle 7/24 beraberiz zaten. Is yerinde birlikteyiz evde birlikte. Kendimize de zaman ayirmaya ihtiyacimiz var
sevdiğin adamla beraber yaşamak,onunla bir şeyler paylaşmak. Güne onunla uyanmak,onunla uyumakmesela en çok neyi güzel: D
sevdiğin adamla beraber yaşamak,onunla bir şeyler paylaşmak. Güne onunla uyanmak,onunla uyumako kadar çok ki... eşimde ayni benim gibi sürekli gırgır şamata hayatimiz
Onunla güne başlamak başlı başına güzel, sonra birçok şey paylaşıyorsunuz, kendi evin, kendi hayatın oluyor, eşin mutlu ediyorsa sa değmesinler keyfinemesela en çok neyi güzel: D
tabi bunu bir de 10 yıllıklara sormak lazımOnunla güne başlamak başlı başına güzel, sonra birçok şey paylaşıyorsunuz, kendi evin, kendi hayatın oluyor, eşin mutlu ediyorsa sa değmesinler keyfine
Istanbulda oturuyodum ben,o da istanbulda çalışıyordu. Arkadaşlar vesile oldu tanıştık. Gelinlik benm mesleğim canım,eşim evlendikten sonra bu işe girdi. Kendim tasarlayip diktim gelinligimihe o zmaan iyiyimiş
eşinle nasıl tanışmıştınız ?
gelinliğini de eşin mi dikti
ahahah ben bilmem eşim bilir' e çeviridm ya burayaı
tabi bunu bir de 10 yıllıklara sormak lazım
siz tazesiniz: D
Istanbulda oturuyodum ben,o da istanbulda çalışıyordu. Arkadaşlar vesile oldu tanıştık. Gelinlik benm mesleğim canım,eşim evlendikten sonra bu işe girdi. Kendim tasarlayip diktim gelinligimi
Inşallah hep böyle oluruz, çünkü ben ilgi arsızıyım, eşim azıcık ilgilenmesin, tırnağımı çıkarırım :))
Kocamada yapmayacaksam kime yapacamsonra bana asi dirsiniz: D
Baya öğrendi. Kesimleri,etek dikimlerini yapiyo. En önemli kısım bedeni gelinliğin. Onu ben dikiyorum geri kalani o yapiyo. bedeni özellikle ogretmiyom ki bana artistlik yapamasin kafama göre ezeyimoo kralsın : D
eşin napıyo kanka gelinlik dikebiliyo mu
Kocamada yapmayacaksam kime yapacam
Harbiye yapıyorum işte
Git toline yap bana ne yapiyonKocamada yapmayacaksam kime yapacam
Harbiye yapıyorum işte
Baya öğrendi. Kesimleri,etek dikimlerini yapiyo. En önemli kısım bedeni gelinliğin. Onu ben dikiyorum geri kalani o yapiyo. bedeni özellikle ogretmiyom ki bana artistlik yapamasin kafama göre ezeyim
Biz o yüzden hemen kaynaştık senlebendensin ben de öyle yapardım, yerinde olsam : D
Meyrooosss hoş geldiinnselam: )
çok yorgunum ama yinede bir selam edeyim dedim: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?