- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #2.141
Tamam canım öğretiriz ayıpsınbenim sevgilim bile yok azcık idare edin işte be sevap : D
Kes lan, sana yapcamGit toline yap bana ne yapiyon
Selamselam: )
çok yorgunum ama yinede bir selam edeyim dedim: )
Meyrooosss hoş geldiinn
Biz o yüzden hemen kaynaştık senle
Dur seni önce whatsapptan engelleyeyim,sonrada burdan göz ardı edeyimTamam canım öğretiriz ayıpsın
Kes lan, sana yapcam
Tamam canım öğretiriz ayıpsın
Kes lan, sana yapcam
Dur seni önce whatsapptan engelleyeyim,sonrada burdan göz ardı edeyimha facebooktanda engelleyeyim her yerden sarmış beni
Bizi mi tırmalıycanmealen sevgilim bile yok kimseyi tırmalayamıyom , o bakımdan idare edin diyorum : D
Napsinlar büyüyolarhoşbuldum canımcım sağol: )
enikler ne alemde: )))) iyilermi cicişler?
He bacim heeegardaşım binim , gan çekiyo : D
ama sen herkesle kaynaşıyon zaten hahah
Napsinlar büyüyolargeçen bitanesi balkondan düştü ama Iyı şimdi biraz ayağı sakatlandi,kırık değil incinmis neyseki atlatti
He bacim heee
Sicak kanli bi insanim ben
Kiziiaaammm ben ki erinmeden usenmeden 1000 sayfayi okumus,... geri almış kadinim sence bunlar beni yorar miYorulmuycan mı o kadar uğraşırken
mealen sevgilim bile yok kimseyi tırmalayamıyom , o bakımdan idare edin diyorum : D
Bizi mi tırmalıycan
ilrleyen dönemlerde başka isteklerinde olacak mı? Tırmalamayla kalır mısın?
Sağol canım. Her gören ayyyy cok tatliiii diyo bi maşallah diyen yoktüh geçmiş olsun, neyse ciddi bişey olmamış şükür, tombiklere nazar olmuştur belkim...
vay seni alanın haline: )))))
Kiziiaaammm ben ki erinmeden usenmeden 1000 sayfayi okumus,... geri almış kadinim sence bunlar beni yorar mi
Hahahahyormaz sanırım
Hahahaho zaman gidipte heryerden engelleyeyim seni
Sağol canım. Her gören ayyyy cok tatliiii diyo bi maşallah diyen yoknazara geliyolar gercekten
ahahha o yüzden kimse almıyo, evde kaldım : D
Bir hicimyapmadan önce, bi düşün bakalım sen bensiz bir nesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?