- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Kuş gelene kadar gelmeyecek misin cesmi siyahim
Hayırlısı be canımValla ne yalan söyleyeyim olursa edebiyat tarih coğrafya gazetecilik gibi bir bölüm istiyorum kısmett
Canimm benimmmgelirim yaa dayanamam o kadar uzun süre
Bakalım işte hiç derste çalışmıyorum şu sıralar psikoloğum depresyondasın dedi ondan herhaldeHayırlısı be canımbende gazeteci olmak isterdim. Magazin muhabiri olsam hep ortalik karistirirdim
Ben çok seviyorum capsleriBen bulurum iste gizlar boyle guldururum sizi
Hayırdır ne depresyonuBakalım işte hiç derste çalışmıyorum şu sıralar psikoloğum depresyondasın dedi ondan herhaldeaynen bende yapardım
Sen iste yeter kiBen çok seviyorum capslerihep paylas tatli kizimm
Çalkantılı ruh halim işte ya bende okb var temizlikle ilgili olanı onun yüzünden biraz depresyondaymışımHayırdır ne depresyonudepresyondan çıkınca pişman olma neden calismadim diye
Oo okb miiiÇalkantılı ruh halim işte ya bende okb var temizlikle ilgili olanı onun yüzünden biraz depresyondaymışımağlanacak halime gülüyorum valla ders konusunda hiç pişman olamıyorum nedense
Mersi cicim.ohh keyfim yerindeSarı kafa smileyler yazdim. Nasilsiniz efenim
Varsa daha atsana güleyim nolurBencede
Buldun mu smiley'leyleriMersi cicim.ohh keyfim yerindeAnladın sen oniii
Bıktım bıktım hayatı zehir etti iliğimi kemiğimi kuruttuOo okb miiibende de varrr
Bende aştım baya eskisi gibi degilimBıktım bıktım hayatı zehir etti iliğimi kemiğimi kuruttuşaka bir yana şimdi iyiyim baya değiştim
Bu iyiye işaret o zamanBende aştım baya eskisi gibi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?