- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
sensın teyze ben daha cıtırım
evet sız adra sabunuyla yıkanmadıgınız ıcın kokusmussunuz
Ahahah
Ama oyle olmuyo mu ahahahAhahahşu internetten siparişe hastayim
Canım bilmem deniyim dedim hoş nasio kısmet meselesi bakalımÖyle canimbende ovulasyon koleksiyonu var
Insallah canimm. Senin içinde hayırlısı olsunCanım bilmem deniyim dedim hoş nasio kısmet meselesi bakalımRabbim gönlüne göre versin inşallah
Allaha emanet ol canimmKızlar ben şimdilik kaçtım bu topik tutar görüşürüz yinee
MargirellaaammmmmmHarbirellammmmmmmmmm! Bana niye haber vermiyorsunuz yaaaaa davet edilmedim !
ay bu gelinlige bayilmistim ben. Ama harbiden biz giysek nasil olur acep. Resimdeki yine iyi. Kutuk gibi dururum icinde valla
Bi de bu var
Cesmi siyahimmmhiç beni davet eden de yok, ben de gelmem o zaman
Trip atalim nazim bizi unutmushiç beni davet eden de yok, ben de gelmem o zaman
Bende ilk gördüğümde aynen böyle oldum --->ay bu neeeay bu gelinlige bayilmistim ben. Ama harbiden biz giysek nasil olur acep. Resimdeki yine iyi. Kutuk gibi dururum icinde valla
Unutur muyum kuzummmTrip atalim nazim bizi unutmushosbuldukkk
hemen de postacıya suç at, sen unuttun işte beni, hem bak marga yı da unutmuşsun bizi sevmiyorsun senCesmi siyahimmmsana davetiye gönderdim gelmedi mi? Postacı öldü herhalde,ondan eline ulasmamistir naber tatlim
Trip atalim nazim bizi unutmushosbuldukkk
Hayir tatlim unutmadimhemen de postacıya suç at, sen unuttun işte beni, hem bak marga yı da unutmuşsun bizi sevmiyorsun sen
atalım margamm, artık bizi sevmiyor belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?