- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Vlahi tek aarti yonu bu kilolari vermem olduEllerin dert gormesin. Aldatana siddete EVET!
Fotolarina baktim da ne guzel kilo vermissin. Bende soyle temiz bi depresyona girsem de versem su kilolari...
Yapamiyorum ya. Ama depresyon feci kilo verdiriyor bana. 43 kiloya dusmuslugum var. Simdi 60, 61 falanimdir heralde.Diyet yap niye depresyona giriyosun
Yapamiyorum ya. Ama depresyon feci kilo verdiriyor bana. 43 kiloya dusmuslugum var. Simdi 60, 61 falanimdir heralde.Diyet yap niye depresyona giriyosun
Geleydin yavrumÇok konuşmuşsunuz atladım bende, ne çene var arkadaş
Sır mır yok kizzz mecburiyetOoo ne guzel. Ben o saatte yatsam 11 den once kalkamam. Sirrini bana da soyle kiz
Ben taklaci güvercin miyim kiz niye takla atiyorum
Vallaha camin parasini söke söke alirim
Olsun canim,işin gücün var. Bizle mi ugrascan
Tavlaya da gelirim,agdayada
Boyun kaccYapamiyorum ya. Ama depresyon feci kilo verdiriyor bana. 43 kiloya dusmuslugum var. Simdi 60, 61 falanimdir heralde.
Benim bir kocam varGeleydin yavrum
Sen nerdeydin bakimÇok konuşmuşsunuz atladım bende, ne çene var arkadaş
depresyona girdigimde bende fena kilo veriyorum. 37 kiloya düşmüşlüğüm var benimdeYapamiyorum ya. Ama depresyon feci kilo verdiriyor bana. 43 kiloya dusmuslugum var. Simdi 60, 61 falanimdir heralde.
Camiye gittim gelicem yazisi sart oldu dukkanaYani o derece laçkalaştiririm komşuluk muhabbetini
E biz nerden bilcez kocayi bi burasi var benim hayatimdaBenim bir kocam var
Arada ona bakmam lazım, yoksa ihmal edince engelliyor forumu
Saçimı yıkadım, kahve içtik sohbet ettik eşimle o işin başına geçti, geldim bendeSen nerdeydin bakim
depresyona girdigimde bende fena kilo veriyorum. 37 kiloya düşmüşlüğüm var benimdeSuan 55 im
şarkı da söleyebilirsin, oryantel de yapabilirsin izleyicilerin olarak bizi eğlendiricek şeyler : DD
Ahahahadişimi fırçalarken, gözüme diş macunu kaçırdım bunu başarabilicek bir insan daha var mıdır ?
dişimi fırçalarken, gözüme diş macunu kaçırdım bunu başarabilicek bir insan daha var mıdır ?
164Boyun kacc
Aboo ben 43 kilo olursam hic kalmam hic girmiym depresyona en iyisi:)
Ohhhhhh oynayasim geldi haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?