- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Yarışmaya katılmayınca, bizi muhatap almıyorsun bakıyorumTillahi gelse alamaz o parayi
Ne agdasi lan?!
Simdi de cok abarti biseyin yok ama bi 55falan olsan tam olursun164
sorma ya zayifliktan kamburum cikmisti. Simdi de kutuk gibiyim. Vay anasini. Hep bu evlilik yuzunden. Daha ortada cocuk bile yok halime bak. Bi de cocuk yapsam iyice lackalasacam yani
Ohhh hem işini hallettin,hem herifin gönlünü fethettin. Aferin kizzzSaçimı yıkadım, kahve içtik sohbet ettik eşimle o işin başına geçti, geldim bende
Oyna kizzz,kivir çevir ohhh yandan yandannnOhhhhhh oynayasim geldi haaa
Bir kere tukkanima ugrayip selam verdin mi pink?!Yarışmaya katılmayınca, bizi muhatap almıyorsun bakıyorum
Insan arada gelip selam verir
Uykum geliyiii napacoukOyna kizzz,kivir çevir ohhh yandan yandannn
Tribini de atarBir kere tukkanima ugrayip selam verdin mi pink?!
Naber?
Vayy.. tuttum bunu nasılda üste çıktınBir kere tukkanima ugrayip selam verdin mi pink?!
Naber?
Ayy hic kalkamamKahve iç kaçar
O zaman metal müzik aç kesin kaçar uykunAyy hic kalkamam
Aynen şekerimOhhh hem işini hallettin,hem herifin gönlünü fethettin. Aferin kizzz
Ben de atak yapayim dedim mirin kirina edene kadarTribini de atar
Ise yaradiysa iyiVayy.. tuttum bunu nasılda üste çıktın
Saklısın bacım, ama şeflik zor zanaat, çok yoruyorlar beni, arkamı dönüyorum, dedikodu, tuzak.. Arkamı kollamaktan önüme bakamıyorum
Iyidir, senden
Sahne senin yavrum,gençlere örnek ol tabiiAynen şekerim
Gençlere örnek olalım
Boşuna mi gavur memleketlerinde eğitim gördün,bi atiklik olacak tebiBen de atak yapayim dedim mirin kirina edene kadar
Ise yaradiysa iyiGel arada beklerim
Oralar oyle... Ne oyunlar, entrikalar, tuzaklar, cektim elimi ayagimi o hayattan ama seni anlayabiliyorum
Gelirim tabiBen de atak yapayim dedim mirin kirina edene kadar
Ise yaradiysa iyiGel arada beklerim
Oralar oyle... Ne oyunlar, entrikalar, tuzaklar, cektim elimi ayagimi o hayattan ama seni anlayabiliyorum
Niye ki, senden de öğrenecekleri çok şey var, adamcağızın çektiklerini bi ben bilirim bi AllahSahne senin yavrum,gençlere örnek ol tabii
Boşuna mi gavur memleketlerinde eğitim gördün,bi atiklik olacak tebi
Gözümde canlandırayım dedim canlanmadı
Sesini keserim onunNiye ki, senden de öğrenecekleri çok şey var, adamcağızın çektiklerini bi ben bilirim bi AllahYine de gık demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?