- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.341
hayırla al inşallah kucağına sağlıkla kuzumYok kiz daha var pazartesinden sonra dogurcam
ekşınlı bi hayattan sonra izdivaya çekildimanaa böcüğüm gelmişnerdesin kız sen
Aminnn kuzum insallahhhayırla al inşallah kucağına sağlıkla kuzum
neler yaptın anlat bakalımekşınlı bi hayattan sonra izdivaya çekildimsen napıon kızçem baya oldu konuşmayalı , ben iptaldim bu sene resmen :)
diğerinede kodum osmanlı tokadını ananın dizinin dibinde otur diyip fırlattım yüzüğü ve yeni yelkenlere açıldımneler yaptın anlat bakalım
vuhuu hayırlı olsun şekerim ne kadar oldumanita yaptım desem
sen nittin evlendin mi?neler yaptın anlat bakalım
çok iyi yapmışsın kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallahdiğerinede kodum osmanlı tokadını ananın dizinin dibinde otur diyip fırlattım yüzüğü ve yeni yelkenlere açıldım
3 ay oldu bacım , bençede ayırlısı artıkınvuhuu hayırlı olsun şekerim ne kadar oldu
yok evlencez bakalım hazırlık aşamasındayızsen nittin evlendin mi?
o maşallah olmuş baya3 ay oldu bacım , bençede ayırlısı artıkın
ivitçok iyi yapmışsın kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah
evet kızçemm zaman çok çabuk geçio 4.aya girdik. Ama ben ısınamıyorum , sevemiyorum , içimdeki kelebekler ölmüş ... Zamana bıraktım naip bakalım.o maşallah olmuş baya
Tarih ne zaman ?yok evlencez bakalım hazırlık aşamasındayız
ayy manyaklar resmen allah kurtarmış kuzum seniivit
Anlattım mı bilmirum kuzum , bana iftira attılar. Adam medyuma gitmiş ve herşeyi görmüşmedyum aldatıo demiş , o bakire deil demiş vs... 2,5 yıldır nişanlım diip bir kez bile hallenmediğim adam bana medyumun dediklerini söyledi sonrada olsun ben seni yine de alırım dedi , tokadı yemişş kaçmayı önerdi ben kafayı peynir ekmekle yemedim , şizofrene kaçacak kadar ahh ahh ne çektim bee . Hee bir de medyum benim anamında büyü yaptığını söylemiş kv bozuntusu bilerek ayrılalım die git balböceğine söyle gözü açılsın diomuş
dur bakalım hayırlısıysa öyle bir ısınırsın ki hem tecrüben var artık daha doğru kararlar verebilirsin kuzum her işte bir hayır var işteevet kızçemm zaman çok çabuk geçio 4.aya girdik. Ama ben ısınamıyorum , sevemiyorum , içimdeki kelebekler ölmüş ... Zamana bıraktım naip bakalım.
16 nisanda beklerimTarih ne zaman ?
ayy manyaklar resmen allah kurtarmış kuzum seni
dur bakalım hayırlısıysa öyle bir ısınırsın ki hem tecrüben var artık daha doğru kararlar verebilirsin kuzum her işte bir hayır var işte
16 nisanda beklerim
ay olmaz mı düğün salonu bi ayarlansa onun telaşı var şimdiÖyle Allah korudu beni , bana gösterdi ne mal olduklarını
İnşallah ya hayırlısı ise olsun bakalım.
Çok az kalmış yaheyecan var mıı eyecannn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?