Muhabbet Kafe

Çok özür dilerim arkadaşım pat diye daldım konuya ama bu medyum işi ne anlamadım kim kime bakire değil demiş büyü mü yaptılar kafam karıştı bir an dalınca konuya

Çok özür dilerim arkadaşım pat diye daldım konuya ama bu medyum işi ne anlamadım kim kime bakire değil demiş büyü mü yaptılar kafam karıştı bir an dalınca konuya
baya karışık konu canım ya . minnak biliodu hepsini ben son özetini geçtim.
Nişanlıydım da ben bir zamanlar , nişanlım medyumun sözlerine ve kayınvalide olucak o kadının yalanlarına inandı bende ayrıldım. Basireti kurusun inş

Aminnn
Kafayı mi yemiş bunlar tövbe yarabbim daha neler duyacağız
Ikinizden biri bana müsait olunca anlatabilir mi meraklandım @minnakmimar balbocegi35

Aminnn
Kafayı mi yemiş bunlar tövbe yarabbim daha neler duyacağız
Ikinizden biri bana müsait olunca anlatabilir mi meraklandım @minnakmimar balbocegi35
yarın daha müsait zmanda anlatayım sana detaylıca baya bayaa uzun yani ne çektimm ah . Allah dualarımı kabul etti verilmmiş sadakam varmışta kurtuldm yoksa bnde nisanda evlenicektim

yarın daha müsait zmanda anlatayım sana detaylıca baya bayaa uzun yani ne çektimm ah . Allah dualarımı kabul etti verilmmiş sadakam varmışta kurtuldm yoksa bnde nisanda evlenicektim

Tmm yarını beklicem özelden atabilirsin ya da sen nerden yazmak istersen
Olayı bilmedigin için sadakaya birşey diyemedim ama sen öyle diyorsan öyledir her işte bir hayır var işte

Ohaa direkt daliyorum ama medyumun soylediklerine bak terbiyesiz resmen ya

Ohaa direkt daliyorum ama medyumun soylediklerine bak terbiyesiz resmen ya
faceden buldum o pis adamı saydırdım sen nasıl bi yaratıksın die ohooo daha neler neler... neymiş ben nişanlım askerdeyken ailem bni briyle tanıştrmış çocuğu yemeğe almışız snra ben onun kırmızı arabasına binmişim o gerizekalıda sahtekarın her dediğine inanmış , birde kaçalım dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…