- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.361
ivit
Anlattım mı bilmirum kuzum , bana iftira attılar. Adam medyuma gitmiş ve herşeyi görmüşmedyum aldatıo demiş , o bakire deil demiş vs... 2,5 yıldır nişanlım diip bir kez bile hallenmediğim adam bana medyumun dediklerini söyledi sonrada olsun ben seni yine de alırım dedi , tokadı yemişş kaçmayı önerdi ben kafayı peynir ekmekle yemedim , şizofrene kaçacak kadar ahh ahh ne çektim bee . Hee bir de medyum benim anamında büyü yaptığını söylemiş kv bozuntusu bilerek ayrılalım die git balböceğine söyle gözü açılsın diomuş
hallolur sen merak etme :) muradına er kuzum bnimay olmaz mı düğün salonu bi ayarlansa onun telaşı var şimdi
Çok özür dilerim arkadaşım pat diye daldım konuya ama bu medyum işi ne anlamadım kim kime bakire değil demiş büyü mü yaptılar kafam karıştı bir an dalınca konuya
baya karışık konu canım ya . minnak biliodu hepsini ben son özetini geçtim.
Nişanlıydım da ben bir zamanlar , nişanlım medyumun sözlerine ve kayınvalide olucak o kadının yalanlarına inandı bende ayrıldım. Basireti kurusun inş
yarın daha müsait zmanda anlatayım sana detaylıca baya bayaa uzun yaniAminnn
Kafayı mi yemiş bunlar tövbe yarabbim daha neler duyacağız
Ikinizden biri bana müsait olunca anlatabilir mi meraklandım @minnakmimarbalbocegi35
yarın daha müsait zmanda anlatayım sana detaylıca baya bayaa uzun yanine çektimm ah . Allah dualarımı kabul etti verilmmiş sadakam varmışta kurtuldm yoksa bnde nisanda evlenicektim
ivit
Anlattım mı bilmirum kuzum , bana iftira attılar. Adam medyuma gitmiş ve herşeyi görmüşmedyum aldatıo demiş , o bakire deil demiş vs... 2,5 yıldır nişanlım diip bir kez bile hallenmediğim adam bana medyumun dediklerini söyledi sonrada olsun ben seni yine de alırım dedi , tokadı yemişş kaçmayı önerdi ben kafayı peynir ekmekle yemedim , şizofrene kaçacak kadar ahh ahh ne çektim bee . Hee bir de medyum benim anamında büyü yaptığını söylemiş kv bozuntusu bilerek ayrılalım die git balböceğine söyle gözü açılsın diomuş
günaydın canımıniçiihallolur sen merak etme :) muradına er kuzum bnim
balböceğimin özeli olduğu için o anlatmak isterse anlatsın kuzum bunu anlatmak bana düşmezAminnn
Kafayı mi yemiş bunlar tövbe yarabbim daha neler duyacağız
Ikinizden biri bana müsait olunca anlatabilir mi meraklandım @minnakmimarbalbocegi35
faceden buldum o pis adamı saydırdım sen nasıl bi yaratıksın die ohooo daha neler neler... neymiş ben nişanlım askerdeyken ailem bni briyle tanıştrmış çocuğu yemeğe almışız snra ben onun kırmızı arabasına binmişimOhaa direkt daliyorum ama medyumun soylediklerine bak terbiyesiz resmen ya
Günaydın kuzumgünaydın canımıniçii
balböceğimin özeli olduğu için o anlatmak isterse anlatsın kuzum bunu anlatmak bana düşmez
nasılsın şekerimGünaydın kuzum
nasılsın şekerim
iyi diyelim iyi olalım şekerimİyidir kuzum sen nasılsın ?
minnak nickimi değiştiremmi kıziyi diyelim iyi olalım şekerim
ne düşünüyorsun kuzumminnak nickimi değiştiremmi kız
mimarminnakne düşünüyorsun kuzum
haha olur minnakmimar 2 yapalım şube açmış gibi oluruzmimarminnak
aynen avatarı napıcazhaha olur minnakmimar 2 yapalım şube açmış gibi oluruz
onun aynısını yapman lazımaynen avatarı napıcaz
böyle sağ tarafına 2 rakamı koyduk mu tamamdıronun aynısını yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?