- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.601
Ne diyeceksinbişe dicem ama kızma
geldim kuzum
Hoşgeldingeldim kuzum
Daha duuu ben o pis adiye tokatta attım
ojbuldum :)Hoşgeldin
kız sen hangi kkrizantemsin benim bildiğim duygu mu ?bişe dicem ama kızma
sen yokken biz nevoşla ..Ne diyeceksin
cıks o başka krizantem galiba :)kız sen hangi kkrizantemsin benim bildiğim duygu mu ?
Hadi ya eline sağlıkDaha duuu ben o pis adiye tokatta attımoh diyorum şimdi.
Evet bizim bir krizantemimiz var da bayağıdır gelmiyor, anmış olalım umarım iyidircıks o başka krizantem galiba :)
O cümleyi tamamlama ki yaşamaya devam edebilesinsen yokken biz nevoşla ..
Hadi ya eline sağlık
hadiya iyidir umarım :) sen nasılsın kız iyisin demi senin o doktor işleri noldu sonuç nedirEvet bizim bir krizantemimiz var da bayağıdır gelmiyor, anmış olalım umarım iyidir
saçımın başımın dağılmasından anlamış olmalıydınO cümleyi tamamlama ki yaşamaya devam edebilesin
Nerden bileyim aylardır gelmiyorsungit ananın dizinin dibinde otur dedim yüzüğü bi fırlattımmm uhhhh sefammm olsun . Sonra bu saftirik medyuma gitmişşşş sen o hikayeyi bilmiosun neler nelerrr
Evet bizim bir krizantemimiz var da bayağıdır gelmiyor, anmış olalım umarım iyidir
hmm . iyidir inşallah bnde haber almadım whatsaptan yazardı önceden . sesi kesildi geçen bahar aylarında.cıks o başka krizantem galiba :)
Allah nasip ettiği sürece Yaşayacakmışımhadiya iyidir umarım :) sen nasılsın kız iyisin demi senin o doktor işleri noldu sonuç nedir
E sen bi yazıp soraydın nasılsın ne yapıyorsun diyehmm . iyidir inşallah bnde haber almadım whatsaptan yazardı önceden . sesi kesildi geçen bahar aylarında.
iyi bari çok sevindim dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var :)Allah nasip ettiği sürece YaşayacakmışımKayda değer Birşey çıkmadı ya, insan hisseder zaten bence ciddi birşeyi olup olmadığını, ben ne kadar rahattım, çok iyi hissedip hasta çıkmak saçma olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?