Muhabbet Kafe

Nerden bileyim aylardan gelmiyorsunVay be adama bak senin ne kadar cazgır olduğunu bilmiyor mu sen ona papuç bırakır mısın
pırakmammm tabi kiii.... yetii garee dedimm çıkardım içimdeki kötülükleri
Kız ben anası hakaret etti , iftira attı vs. ben soğudum çektim kendimi tabi bu peşimden geldi bizimkiler şans ver dediler vs. onların hatrına görüştüm falan snra baktım , sen yalan söylüosun annm ablam hakkında sizinkiler yalan söylüo demeye getirdi , birde anası bana hakaret etti üzerine sanki ben barışmak istiomuşum gibi ben peşinden koşuomuşm gibi annemden ablamdan özür dilemezsen evlenemeyiz dedi bi tane tokat çaktım it dedim ananın dizinin dibinde otur ben bana hakaret edenlerden iftira atanlardan asla özür dilemem bi sen misin erkek sanki dedim fırlatım yüzüğü 40dk geçmeden yüzsüz arıo nerdesin napıon die ulen azıcık gurur yap arama deme baya koştrdu peşimden ben hiç yüz vermedim vs. snra medyuma gitmiş

Nelerden medet umuyorlar ya, adam gibi dursan ihtiyacın kalmaz, zaten seviyorsun evleneceksin, saçma sapan hareketler yapmazsan kaybetmezsin. İyi olmuş kurtulduğun

Nerden bileyim aylardır gelmiyorsunVay be adama bak senin ne kadar cazgır olduğunu bilmiyor mu sen ona papuç bırakır mısın
Medyum demiş ki ; sen askerdeyken ailesi biriyle tanıştırmış hatta yemeğe almışız ve kırmızı arabası varmış mühendismiş, arabasına binip el ele tutuşmuşuz Ben 2,5yıldır nişanlım olcak kişi ile halt yemedim neymiş geçmişimde biriyle birlikte olmuşum ama olsun o beni alırmış Annem biz ayrılalım die 5 tane büyü yapmış büyü bozulsun die 700tl para vermiş bunu donuna kadar soyup tencerede yıkamış snracım namaz kılınca bozulcakmş gözüm açılıp döncekmişim kayınvalide olacak karı diomuş ki oğlum bi anne nasıl kızına böyle bişi yapar git söyle gözüaçılsın diomuş ( TABİ BENİM BUNU DUYUP ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİMİ BİLİO ONDAN ÖLE DİOR OĞLUNA SEVİOMUŞ GİBİ BNİ NASIL BİR AKIL OYUNUDR ANLAMADIM)

Tövbe Estağfirullah hiç kafa yok bunlarda ha.. İnsan nasıl sevmişim diye dünüyor demi

Nelerden medet umuyorlar ya, adam gibi dursan ihtiyacın kalmaz, zaten seviyorsun evleneceksin, saçma sapan hareketler yapmazsan kaybetmezsin. İyi olmuş kurtulduğun
snra 6 falcıya gitmiş hepsi öle dedi dio nasıl beyin yıkamaysa te allam iice soğudum yasını bile tutmadım hiç kurtulduğuma şükrettim. Delirmiş gibiydi... Şizofrenler gibi konuşuodu hatta bna bişi yapar die biber gazı taşıodum.
Nedense gözüm hala açılmadı o kırmızı arabalı mühendis ile de bi denk gelemedik.
O kadar zaman geçti görümcce ve kaynana nasıl oyun çevirdiler hala aklım ermio biliomusun?
O kdr çeyiz aldım , evlilik tarihini hep yakın istedim ama beni evlilikten kaçtın beni aldattın die adımı çıkardılar anamı büyücü yaptılar

Tövbe Estağfirullah hiç kafa yok bunlarda ha.. İnsan nasıl sevmişim diye dünüyor demi
kendi annesi büyülerle uğraşır bizde öle hoca lafı bile geçmez ki inancımız yoktr şakrabanlara ama bunlar çok içli dışlıydı mesela; ablası sevgilisinden ayrılıo hocaya gidiolar hoca büyü var dio , amcasının karısı ile kavga ediolar hocaya gidiolar büyü yapmış diomuş, kavga ettikleri komşuyu evlerinin akınlarında görüolar hocaya gidiolar büyü yapmışmış bnimle tanıştığını duyuyorlar hocaya gidip yıldızname baktırıolar anlaşırmı anlaşamazlar mı die ben ayrılınca yine hocaya gitmişler anamı büyücü bni de aldatıo die adımı çıkardılar ad pislkler , allah bildiği gibi yapsın hepsini.

Kafayı yemişler Bencede ayrıldığına şükür etmelisin, bunlarla baş edilmez, uğraşılmaz, Allah kurtarmış
Ne derlerse desinler ya, bende nişan attım, kiralık ev arıyorduk kaloriferli olsun dedim diye gözü yüksekte demişlerdiBana villa alın demişim gibi davrandılar, olay bu yani, iş bozulunca nerden nasıl çamur yapsak derdine düşüyorlar, hiç uğraşma seni tanıyan bilen sana yeter.

Çok şükür kuzummm bunadaaa .... Allah onlara yaptıklarının 2mislini versin başka bişi demiorum , utanır insan namusuma bile laf attılar ki bu kou da çok katıyımdr bu zamna kadarkmse öle demedi hiç , hatta eski erkek arkadaşlarım hala da överler bni yani kavgasz gürültsüz ayrıldıydım . ulan bunla nasıl nşsanlandm aklım ermio adam sanmışım oynamış hep . Buna da şükür verilmiş sadakam varmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…