- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.821
Aman iyi ol canımNeden boşsun kız hayrola
iyi diyelim iyi olalım kuzum
SENANUR KOYDUK TEYZESİHayirli olsun canim. adi ne :)
Selam minnakım :)
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim.. Allah anali babali buyutsun canim.SENANUR KOYDUK TEYZESİ
Slmselam gençler
a.s. nslsn.s
naber kız piroşaloooooooooooo
İyidir bebeğim senden naber nasılsınnaber kız piroş
iyiyim şükür kuzum görüşemiyoruz özledimİyidir bebeğim senden naber nasılsın
aynen balım sende görünmüyorsun he köftehoriyiyim şükür kuzum görüşemiyoruz özledim
koşturmaca şekerim pek sık giremiyorum sen neler yapıyorsunaynen balım sende görünmüyorsun he köftehor
Bende aynen kuzum çok gelemiyorum aynı valla işte uğraşıyorum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklarkoşturmaca şekerim pek sık giremiyorum sen neler yapıyorsun
iyi şükür az birşey kaldı onları da halledersek sıkıntı kalmayacak inşallah siz neler yapıyorsunuz askerlik de bitti hayırlı uğurlu olsun inşallahBende aynen kuzum çok gelemiyorum aynı valla işte uğraşıyorum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar
Çok şükür canım herşey gönlünce olsun canım benim. Valla bizimde aynı nişan olsun diyorduk babam kabul etmiyor onunla uğraşıyoruz olacak gibi de durmuyor artık napalım bekliyoruziyi şükür az birşey kaldı onları da halledersek sıkıntı kalmayacak inşallah siz neler yapıyorsunuz askerlik de bitti hayırlı uğurlu olsun inşallah
neden kabul etmiyor kuzumÇok şükür canım herşey gönlünce olsun canım benim. Valla bizimde aynı nişan olsun diyorduk babam kabul etmiyor onunla uğraşıyoruz olacak gibi de durmuyor artık napalım bekliyoruz
Erken diyorneden kabul etmiyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?