- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.861
Artık kabul ettin zaten kuzum etmesine gerek kalmadıişini gücünü alsın diyedir ki haklı da kuzum bekleyin bakalım birazcık hem sende sınava hazırlanıyorsun zaten senin için de iyi olurvalla bizim iki ay kaldı artık etsin ne zaman etcekse
Sağol canım sana daAllah iyilik versin
yok etmezsen evlenmem dedimArtık kabul ettin zaten kuzum etmesine gerek kalmadı
O ne diyoryok etmezsen evlenmem dedim
şartlar oluşmadı şekerim napalım bizim de böyle işteO ne diyorgeç kaldınız kızım bizde geç kaldık çoktan etmeleri lazımdı
minnak napıyon kız nasıl oldun iyimisin gelişme var mıyok etmezsen evlenmem dedim
gelişme şöyle söyliyim gelinliğimi aldım evimizi tuttukminnak napıyon kız nasıl oldun iyimisin gelişme var mı
ciddi olamazsın diycem ama ciddi olmana çok sevinirim açıkcasıgelişme şöyle söyliyim gelinliğimi aldım evimizi tuttuk
aynen aşırı ciddiyim şu anciddi olamazsın diycem ama ciddi olmana çok sevinirim açıkcası
Teşekkür ederim canımSağol canım sana da
nasıl oldu kız Allahım sen ne büyüksünaynen aşırı ciddiyim şu an
Teşekkür ederim canım
baya olaylar oldu da sonuçta halloldu çok şükür kuzumnasıl oldu kız Allahım sen ne büyüksün
Teşekkür ederim canım
Bizimde aynı şekilde ya ben olsam askere gitmeden önce ederdim mesela aileler işin içine girmedenşartlar oluşmadı şekerim napalım bizim de böyle işte
çok şükür yılların birikimi heba olmadı en azından inan çok sevindim Allah başınızı bozmasın canımbaya olaylar oldu da sonuçta halloldu çok şükür kuzum
öyle şekerim herşey istediğimiz gibi olmuyor malesefBizimde aynı şekilde ya ben olsam askere gitmeden önce ederdim mesela aileler işin içine girmeden
O kitabı çok sevdiğim için bu ismi seçtim zaten az ağlatmadı beniNickini gördükçe aklıma canan tanın kitabı geliyor
amin kuzucum çok teşekkür ederimçok şükür yılların birikimi heba olmadı en azından inan çok sevindim Allah başınızı bozmasın canım
Aynen Minnakımmmmmmmm boşver ben sana evlenme teklifi ederimöyle şekerim herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?