Muhabbet Kafe

haha doğru diyorsun piroşum

yakın hanımcım nisanda allah nasip kısmet ederse koşturuyoruz bakalım inşallah yetişir sizin nasıl hazırlıklar

naptın kız anneyle teyzeyle nasıl geçti

Az kalmış seninde hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım,biz ev eşyasını aldık bile perdeler kaldı sadece.

Evet abla yazın mahvediyor havası insanı malesef. Hadi bakalım daha varmış temmuza kızın burda olacak sık sık gider gelirsin artık :)

Bakalım artık sucuk gibi oluruz artık o sıcaklarda,öyle olacak herhalde fırsat buldukça geliriz oraya.

çok erken değil mi iyi şükür koşturuyoruz halletmeye çalışıyoruz yarısı bitti

Haziranda ramazan varya biz gidemeyiz onlar oruçlu oluyor ,mayıstada nikah var koltuklarda yeniden yapılacak onada 45 gün filan dediler..

hımm doğru tabi hayırlı olsun inşallah şimdiden allah mutlu etsin

ee nasıl geçti neler konuştunuz
Valla o konular pek konuşulmadı bebeğim ama bekliyorlar bir adım atacaklar galiba yine. Babam da kabul etmiyor arada kalıyorum. Onlara kalsa hemen bu senenin sonunda yada 2017 başında düğün olacak ama ben daha atanmadım atanamazsam özel sektörde çalışmayı düşünüyorum kendim yapıcam çünkü herşeyi. Ee onlarda bunu anlamıyor benimki beni her konuda yanlış anlıyor falan filan bunaldım şimdiden

Ay evet Mayıs neyse de Temmuz cidden çok sıkıntılı abla burda :) hele bide alışık değilsen :) gözünü korkutmak istemem ama

Riske girmeyelim dedik her an gidip gelmede zor çünkü..
mersinde mi yaşayacaktı kızın hanımcım

dur bakalım kuzum gözünü korkutmak gibi olmasın da bunalcağın zamanlar gelecek daha şaka bi yana nasip işleri onun bunun diretmesine bakmıyor benim babam da asla okul bitmeden söz olmaz falan derdi oldu ama anne baba ne karar vermişse doğrudur kuzum emin ol

Hahhah bencede sıcak sizden korksun hehheheh

Demi yanii

Evet oraya gelecek..

Canım bende hak veriyorum ki zaten hemen evlenmek istemiyorum ama onlarda diyor ki göreve başlayınca tek yaşamasın orda bir düzeni olsun falan diyor işte. Biliyorum daha önemli sorunlar olacak ama işte şimdiden canım sıkılıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…