- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.921
haha doğru diyorsun piroşum
yakın hanımcım nisanda allah nasip kısmet edersekoşturuyoruz bakalım inşallah yetişir sizin nasıl hazırlıklar
naptın kız anneyle teyzeyle nasıl geçti
Evet abla yazın mahvediyor havası insanı malesef. Hadi bakalım daha varmış temmuza kızın burda olacak sık sık gider gelirsin artık :)Güzel bir yer trafikte sakin geldi,ama yazları çok sıcak demi..
Değil temmuzda olacak kısmetse..
Güzeldi fena değil canım ya işte bi kaç saat oturup gittilerhaha doğru diyorsun piroşum
yakın hanımcım nisanda allah nasip kısmet edersekoşturuyoruz bakalım inşallah yetişir sizin nasıl hazırlıklar
naptın kız anneyle teyzeyle nasıl geçti
çok erken değil miAz kalmış seninde hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım,biz ev eşyasını aldık bile perdeler kaldı sadece.
ee nasıl geçti neler konuştunuzGüzeldi fena değil canım ya işte bi kaç saat oturup gittiler
Evet abla yazın mahvediyor havası insanı malesef. Hadi bakalım daha varmış temmuza kızın burda olacak sık sık gider gelirsin artık :)
çok erken değil miiyi şükür koşturuyoruz halletmeye çalışıyoruz yarısı bitti
hımm doğru tabi hayırlı olsun inşallah şimdiden allah mutlu etsinBakalım artık sucuk gibi oluruz artık o sıcaklarda,öyle olacak herhalde fırsat buldukça geliriz oraya.
Haziranda ramazan varya biz gidemeyiz onlar oruçlu oluyor ,mayıstada nikah var koltuklarda yeniden yapılacak onada 45 gün filan dediler..
hımm doğru tabi hayırlı olsun inşallah şimdiden allah mutlu etsin
iyi yapmışsınız erken halletmek en güzeli zaten1 ay boşa geçmesin diye hallettik bizde..
Sağol sanada kolay gelsin şimdiden..
iyi yapmışsınız erken halletmek en güzeli zaten
Valla o konular pek konuşulmadı bebeğim ama bekliyorlar bir adım atacaklar galiba yine. Babam da kabul etmiyor arada kalıyorum. Onlara kalsa hemen bu senenin sonunda yada 2017 başında düğün olacak ama ben daha atanmadım atanamazsam özel sektörde çalışmayı düşünüyorum kendim yapıcam çünkü herşeyi. Ee onlarda bunu anlamıyor benimki beni her konuda yanlış anlıyor falan filan bunaldım şimdidenee nasıl geçti neler konuştunuz
Ay evet Mayıs neyse de Temmuz cidden çok sıkıntılı abla burda :) hele bide alışık değilsen :) gözünü korkutmak istemem amaBakalım artık sucuk gibi oluruz artık o sıcaklarda,öyle olacak herhalde fırsat buldukça geliriz oraya.
Haziranda ramazan varya biz gidemeyiz onlar oruçlu oluyor ,mayıstada nikah var koltuklarda yeniden yapılacak onada 45 gün filan dediler..
Ay evet Mayıs neyse de Temmuz cidden çok sıkıntılı abla burda :) hele bide alışık değilsen :) gözünü korkutmak istemem ama
Hahhah bencede sıcak sizden korksun hehhehehZaten 1 günlük katlanacağız artık sıcağa sorun değil yani..sıcak benden korksun daha iyi
mersinde mi yaşayacaktı kızın hanımcımRiske girmeyelim dedik her an gidip gelmede zor çünkü..
dur bakalım kuzum gözünü korkutmak gibi olmasın da bunalcağın zamanlar gelecek dahaValla o konular pek konuşulmadı bebeğim ama bekliyorlar bir adım atacaklar galiba yine. Babam da kabul etmiyor arada kalıyorum. Onlara kalsa hemen bu senenin sonunda yada 2017 başında düğün olacak ama ben daha atanmadım atanamazsam özel sektörde çalışmayı düşünüyorum kendim yapıcam çünkü herşeyi. Ee onlarda bunu anlamıyor benimki beni her konuda yanlış anlıyor falan filan bunaldım şimdiden
Hahhah bencede sıcak sizden korksun hehheheh
mersinde mi yaşayacaktı kızın hanımcım
dur bakalım kuzum gözünü korkutmak gibi olmasın da bunalcağın zamanlar gelecek dahaşaka bi yana nasip işleri onun bunun diretmesine bakmıyor benim babam da asla okul bitmeden söz olmaz falan derdi oldu ama anne baba ne karar vermişse doğrudur kuzum emin ol
gurbete nasıl göndercen ya çok zor olurDemi yanii
Evet oraya gelecek..
gurbete nasıl göndercen ya çok zor olur
Canım bende hak veriyorum ki zaten hemen evlenmek istemiyorum ama onlarda diyor ki göreve başlayınca tek yaşamasın orda bir düzeni olsun falan diyor işte. Biliyorum daha önemli sorunlar olacak ama işte şimdiden canım sıkılıyor yamersinde mi yaşayacaktı kızın hanımcım
dur bakalım kuzum gözünü korkutmak gibi olmasın da bunalcağın zamanlar gelecek dahaşaka bi yana nasip işleri onun bunun diretmesine bakmıyor benim babam da asla okul bitmeden söz olmaz falan derdi oldu ama anne baba ne karar vermişse doğrudur kuzum emin ol
Burda nerde yaşayacaklar ablaDemi yanii
Evet oraya gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?