- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.941
Burda nerde yaşayacaklar abla
aman mutlu olsun da sende gider gelirsin zaten çok uzak da değil aslındaÖylede yapacak bişi yok artık kendisi istedi..
dur bakalım kuzum sen hiç sıkma canını hakkında hayırlısı olsun herşey çözülür tatlımCanım bende hak veriyorum ki zaten hemen evlenmek istemiyorum ama onlarda diyor ki göreve başlayınca tek yaşamasın orda bir düzeni olsun falan diyor işte. Biliyorum daha önemli sorunlar olacak ama işte şimdiden canım sıkılıyor ya
AnladımEv var nasılsa tam bilmiyorum yer olarak..
Hayırlısı canım inşallahaman mutlu olsun da sende gider gelirsin zaten çok uzak da değil aslında
dur bakalım kuzum sen hiç sıkma canını hakkında hayırlısı olsun herşey çözülür tatlım
aman mutlu olsun da sende gider gelirsin zaten çok uzak da değil aslında
dur bakalım kuzum sen hiç sıkma canını hakkında hayırlısı olsun herşey çözülür tatlım
Anladım
1 saat sürüyor yol zaten uçak sağolsun demi.
Yenişehire'e bağlı kalacakları semt..
Bize yakın
minnakkkkkkkkkkkkkgünaydınlarr
canımmmmmm nasılsınminnakkkkkkkkkkkkk
iyiyim kuzum seni sormalı nasıl gidiyor :)canımmmmmm nasılsın
iyi şükür kuzum hazırlık koşturmaca işte sen neler yapıyorsuniyiyim kuzum seni sormalı nasıl gidiyor :)
valla 2 gündür hastayım stresten mafoldumiyi şükür kuzum hazırlık koşturmaca işte sen neler yapıyorsun
kıyamam canım geçmiş olsun neyin varvalla 2 gündür hastayım stresten mafoldum
sıtma ateş mide bulantısı baş ağrısı dün işe gitmedim de bugün mecbur geldim.kıyamam canım geçmiş olsun neyin var
takma kafana o kadar herşey hallolur tatlım senin sağlam olman lazım aman diyeyim çok geçmiş olsunsıtma ateş mide bulantısı baş ağrısı dün işe gitmedim de bugün mecbur geldim.
çok az kaldı dert ediyorum herşeyi malesef
nişanlımda kızıyor düğüne kadar ölcen diyortakma kafana o kadar herşey hallolur tatlım senin sağlam olman lazım aman diyeyim çok geçmiş olsun
ay allah korusun demeyin öyle şeylernişanlımda kızıyor düğüne kadar ölcen diyor
ay allah korusun demeyin öyle şeyler
ee neler yaptınız neler kaldı tatlımmanyak ya valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?