- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.021
tabiki de tatlım özelden atarımhööööööööööööööööööööhyaaaaa gelinliğine bakabilir miyim
yaaaaaaaaaaaaaaaatabiki de tatlım özelden atarım
heyecan yaptımgeliyoo
kendin mi yaptınEki Görüntüle 1791021 el emeği gelin çiçeğim piroş kendim yaptım herşeyini
aynen kendim yaptım satılanlar çok çirkindi bende kendim yapayım dedimkendin mi yaptınnasıl yaptn çok güzel olmuş ya gelin başı nasıl olacak sade olur dimi
ya nasıl yaptın ilerde bende yapayım kız çok güzel olmuş. güzel olur güzel zevkine güveniyomaynen kendim yaptım satılanlar çok çirkindi bende kendim yapayım dedimsade olcak kuzum bi aksesuarım var altına da duvak olucak pek sade de değil aslında
bi tane çiçek satan site var çiçekleri ordan aldım kalanı da kurdele tül zaten heryerden bulursunya nasıl yaptın ilerde bende yapayım kız çok güzel olmuş. güzel olur güzel zevkine güveniyom
o zamana kadaaaaaaaar doğru söylüyorsun bulurum illakibi tane çiçek satan site var çiçekleri ordan aldım kalanı da kurdele tül zaten heryerden bulursun
bulamazsan ben yaparım sana kuzumo zamana kadaaaaaaaar doğru söylüyorsun bulurum illaki
Oy canım benim çok sağolbulamazsan ben yaparım sana kuzum
piroşuma feda olsun ne demek kuzum benimOy canım benim çok sağol
ayyy şaka maka evleniyorsun be yaaaaapiroşuma feda olsun ne demek kuzum benim
ev tutuldu mupiroşuma feda olsun ne demek kuzum benim
tuttuk şubattaev tutuldu mu
çok geri kalmışım her şeye fransızımtuttuk şubatta
ev tuttuk mobilya aldık halı perde kaldıçok geri kalmışım her şeye fransızım
onlarada bakayım bananeev tuttuk mobilya aldık halı perde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?