Muhabbet Kafe

sağolasın şekerim ee neler yapıyorsun bakalım neşen kaçmış mı ki pek durgun gibisin
Bildiğin şeyler kuzum ya işte hala gidemedik onlara. Gitmeden nişan olmaz diyor babam onlar iki defa geldiler ama bizim de gidip görmemiz lazımmış. ne zaman gideriz belli değil gidersek nişan diyecekler babam nişanı kabul eder mi bilmiyorum. Onlara kalsa nişan 2017nin başında da düğün ama onu da bizimkiler asla kabul etmez edemezler benim ekimden sonra çalışmam lazım çünkü. Ay herşey çok karışık

hallolur sen hiç takma kafana benimkiler de öyle dedi biz görmeden gitmeden olmaz dediler aynı sen gibi ne zaman gitceğimiz belli değildi sonra araya bayram girince nasıl olduysa gidildi öyle başladı sen de üzme kendini nasip bu işler zamanı gelince oluyor hem erken olması da iyi değil inan

hallolur sen hiç takma kafana benimkiler de öyle dedi biz görmeden gitmeden olmaz dediler aynı sen gibi ne zaman gitceğimiz belli değildi sonra araya bayram girince nasıl olduysa gidildi öyle başladı sen de üzme kendini nasip bu işler zamanı gelince oluyor hem erken olması da iyi değil inan

Canım şimdi onlar bize 2014 kasımda geldiler tanışmak için. O zamandan beri bekliyorlar hani bir adı konsun bişey olsun istiyorlar yani dışardan bakınca bizim gibi düşünmüyorlar biz oyalıyormuşuz gibi oluyor çünkü bir buçuk sene oldu. Bende ne yapıcam bilmiyorum ya onlar çok aceleci bizimkiler çok yavaş. Nasıl orta yol bulunur bilmiyorum. Çok yakında değiller pat kalkıp gidemiyoruz arabamız yok. Otobusle de gitmeyi babam yediremiyor galiba kendine

valla kuzum çok acelecilerse bin kere gelcekler istemeye öyle olunca baban da mecbur ikna olur onlara gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…