- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.981
Bende iyiyim canım ne olsun Allah kolaylık versin kuzumiyi şükür kuzum ya nolsun acele acele yetiştirmeye çalışıyoruz işte sen napıyorsun nasılsın
sağolasın şekerim ee neler yapıyorsun bakalım neşen kaçmış mı ki pek durgun gibisinBende iyiyim canım ne olsun Allah kolaylık versin kuzum
Bildiğin şeyler kuzum ya işte hala gidemedik onlara. Gitmeden nişan olmaz diyor babam onlar iki defa geldiler ama bizim de gidip görmemiz lazımmış. ne zaman gideriz belli değil gidersek nişan diyecekler babam nişanı kabul eder mi bilmiyorum. Onlara kalsa nişan 2017nin başında da düğün ama onu da bizimkiler asla kabul etmez edemezler benim ekimden sonra çalışmam lazım çünkü. Ay herşey çok karışıksağolasın şekerim ee neler yapıyorsun bakalım neşen kaçmış mı ki pek durgun gibisin
hallolur sen hiç takma kafana benimkiler de öyle dedi biz görmeden gitmeden olmaz dediler aynı sen gibi ne zaman gitceğimiz belli değildi sonra araya bayram girince nasıl olduysa gidildi öyle başladı sen de üzme kendini nasip bu işler zamanı gelince oluyor hem erken olması da iyi değil inanBildiğin şeyler kuzum ya işte hala gidemedik onlara. Gitmeden nişan olmaz diyor babam onlar iki defa geldiler ama bizim de gidip görmemiz lazımmış. ne zaman gideriz belli değil gidersek nişan diyecekler babam nişanı kabul eder mi bilmiyorum. Onlara kalsa nişan 2017nin başında da düğün ama onu da bizimkiler asla kabul etmez edemezler benim ekimden sonra çalışmam lazım çünkü. Ay herşey çok karışık
hallolur sen hiç takma kafana benimkiler de öyle dedi biz görmeden gitmeden olmaz dediler aynı sen gibi ne zaman gitceğimiz belli değildi sonra araya bayram girince nasıl olduysa gidildi öyle başladı sen de üzme kendini nasip bu işler zamanı gelince oluyor hem erken olması da iyi değil inanBildiğin şeyler kuzum ya işte hala gidemedik onlara. Gitmeden nişan olmaz diyor babam onlar iki defa geldiler ama bizim de gidip görmemiz lazımmış. ne zaman gideriz belli değil gidersek nişan diyecekler babam nişanı kabul eder mi bilmiyorum. Onlara kalsa nişan 2017nin başında da düğün ama onu da bizimkiler asla kabul etmez edemezler benim ekimden sonra çalışmam lazım çünkü. Ay herşey çok karışık
Canım şimdi onlar bize 2014 kasımda geldiler tanışmak için. O zamandan beri bekliyorlar hani bir adı konsun bişey olsun istiyorlar yani dışardan bakınca bizim gibi düşünmüyorlar biz oyalıyormuşuz gibi oluyor çünkü bir buçuk sene oldu. Bende ne yapıcam bilmiyorum yahallolur sen hiç takma kafana benimkiler de öyle dedi biz görmeden gitmeden olmaz dediler aynı sen gibi ne zaman gitceğimiz belli değildi sonra araya bayram girince nasıl olduysa gidildi öyle başladı sen de üzme kendini nasip bu işler zamanı gelince oluyor hem erken olması da iyi değil inan
valla kuzum çok acelecilerse bin kere gelcekler istemeye öyle olunca baban da mecbur ikna olur onlara gitmeyeCanım şimdi onlar bize 2014 kasımda geldiler tanışmak için. O zamandan beri bekliyorlar hani bir adı konsun bişey olsun istiyorlar yani dışardan bakınca bizim gibi düşünmüyorlar biz oyalıyormuşuz gibi oluyor çünkü bir buçuk sene oldu. Bende ne yapıcam bilmiyorum yaonlar çok aceleci bizimkiler çok yavaş. Nasıl orta yol bulunur bilmiyorum. Çok yakında değiller pat kalkıp gidemiyoruz arabamız yok. Otobusle de gitmeyi babam yediremiyor galiba kendine
Canım zaten babamın gitme gibi bir niyeti var ama araba yok. Ay yok bin kere gelirler mi hiç gurur yaparlarvalla kuzum çok acelecilerse bin kere gelcekler istemeye öyle olunca baban da mecbur ikna olur onlara gitmeye
gelmeleri lazım şekerim sen merak etme hallolur bak herşey mecbur gelcekler gururu olmaz bu işlerinCanım zaten babamın gitme gibi bir niyeti var ama araba yok. Ay yok bin kere gelirler mi hiç gurur yaparlar
Bilmiyorum canım ya hayırlısı olsungelmeleri lazım şekerim sen merak etme hallolur bak herşey mecbur gelcekler gururu olmaz bu işlerin
üyelik iptali yaptırmış canımvatansevere noldu ya
neden ki ya noldu böyle durduk yereüyelik iptali yaptırmış canım
Bilmiyorum canım tam olarak denasta üyelik iptali yaptırmışneden ki ya noldu böyle durduk yere
haydaaa o neden gitmişBilmiyorum canım tam olarak denasta üyelik iptali yaptırmış
Bilmiyorum tatlım derin mevzular galibahaydaaa o neden gitmiş
ya of ama ben ikisini de seviyodummBilmiyorum tatlım derin mevzular galiba
Bende seviyom valla vatanseverle konuşabilirizde denasla özelden bir irtibatım yokya of ama ben ikisini de seviyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?