- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.901
dünkü menümü söyliyeyim o zaman bulgur pilavı (aslında pirinç pilavı olcaktı dalgınlıkla pirinç bitti sandım) taze fasülye fırında tereyağlı patates sandalı yanında da mercimek çorbasıohhhh süperrrrrr
bende guguman kuşu gibi ne yapsam diye düşünüyorum yemek
Naberginiydin cinim
ne güzel işte şanslıysak demek ki
iyi valla nolsun geldik gene cumartesi çalışıyoruz sen napıyon nasılsın
bulgur pilavım vardünkü menümü söyliyeyim o zaman bulgur pilavı (aslında pirinç pilavı olcaktı dalgınlıkla pirinç bitti sandım) taze fasülye fırında tereyağlı patates sandalı yanında da mercimek çorbası
ben gözümün önündeki koca pirinç kavanozunu görmemişim de ondan bulgur yaptımbulgur pilavım var
Napim arkadaşım gelecek yatıya ve iftara onu bekliyomiyi valla nolsun geldik gene cumartesi çalışıyoruz sen napıyon nasılsın
yatıya arkadaş en sevdiğimNapim arkadaşım gelecek yatıya ve iftara onu bekliyomkolay gelsin tatlım
Aynen bende çok severim sahura kadar otururuz artıkyatıya arkadaş en sevdiğimbenim de ramazandan sonra şehirdışından iki arkadaşım gelecek çok heycanlıyımm
HoşgeldinSlm kızlar bende konuyu takibe almışım muhabbet sohbetİ görünce bir slm vereyim dedim
Hoş buldum bu ara bayagı sardım kk ya evdeyim heralde ondan da kaynaklı ama çalışmaya özldim yahuHoşgeldin
ziyarete gelicekler düğüne gelememişlerdi bebek de olunca gelelim dedilerAynen bende çok severim sahura kadar otururuz artıkyatıya mı onlar da ? Neler yapacaksınız
selam şeker hoşgeldinSlm kızlar bende konuyu takibe almışım muhabbet sohbetİ görünce bir slm vereyim dedim
Ne güzel be yaa takılırsınız artıkziyarete gelicekler düğüne gelememişlerdi bebek de olunca gelelim dediler
selam şeker hoşgeldin
inşallah bakalım heyecanlı bekleyişNe güzel be yaa takılırsınız artık
nasılsın bakalım şeker neler yapıyorsunHoşbuldum
Nasılsın neler yapıyorsunHoşbuldum
Karnın ne zamana büyüyecek yaaaavvvinşallah bakalım heyecanlı bekleyiş
nasılsın bakalım şeker neler yapıyorsun
bilmiyom ki dur aman büyümesin daha kıyafetlerim sığıyor ne güzelKarnın ne zamana büyüyecek yaaaavvv
Beben 1 grammış dahabilmiyom ki dur aman büyümesin daha kıyafetlerim sığıyor ne güzel
yazık kız nohut kadar bile değil tv kumandasının tuşları kadar yavrumBeben 1 grammış daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?