- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.881
mesai bitmesini bekliyorum. sen nabannapan bee
aynen az sonra bitcek onu bekliyorum sen kaçta çıkıyonmesai bitmesini bekliyorum. sen naban
6 da cıkıyorumaynen az sonra bitcek onu bekliyorum sen kaçta çıkıyon
bendeeee6 da cıkıyorum
iyi etmişin valla 6-30 evli bayan için gıcık bi saatbendeeeeaslında 6 buçuktu da evlenince 6ya çektirdim ben onu
aynen hele ramazanda ev işi mi yapayım yemek mi derken elim ayağıma dolanıyoriyi etmişin valla 6-30 evli bayan için gıcık bi saat
Misafirim olmadıgı sürece evi balda götürse süpürüm temizlemiyorum.aynen hele ramazanda ev işi mi yapayım yemek mi derken elim ayağıma dolanıyor
çok bulantım yok kız günlük bulantım olmuyor yani hem eşim çok yardımcı birlikte yapıyoruz herşeyi şükürMisafirim olmadıgı sürece evi balda götürse süpürüm temizlemiyorum.
Cumartesi eve gider gitmez her yeri yag dök bal dök yapıyorum
Ay sen yemek yapabiliyomusun. Mide bulantın dan falan
enişteye alkışş o zamançok bulantım yok kız günlük bulantım olmuyor yani hem eşim çok yardımcı birlikte yapıyoruz herşeyi şükür
Bilmez miyiz namı diyar minnakanlarsın ben evlenmeden de anlardım bilen bilir
HoşgeldinSelam herkese. Bir derdim sorunum olduğu zaman anında çözüm ve moral bulduğum KK'ya artık üye olmanın vakti gelmiş de geçmişti. KK'nın sıkı bir takipçisiyim ama üye olmada acemi ötesiyim. Bi merhaba diyim dedim :)
annesi baya tembel üç tane oğlu var üçünü de kız gibi yetiştirmiş her iş geliyor elinden çok şükür kvnin tek sevilesi yanı buenişteye alkışş o zaman
en güzeli öyle zaten. yok öyle içerde tv karşısında oturmak
selam şeker hoşgeldinSelam herkese. Bir derdim sorunum olduğu zaman anında çözüm ve moral bulduğum KK'ya artık üye olmanın vakti gelmiş de geçmişti. KK'nın sıkı bir takipçisiyim ama üye olmada acemi ötesiyim. Bi merhaba diyim dedim :)
günaydınnnnbonjourrrr
Benimde eşim dışarda oldugundan hep eli yatkın.annesi baya tembel üç tane oğlu var üçünü de kız gibi yetiştirmiş her iş geliyor elinden çok şükür kvnin tek sevilesi yanı bu
selam şeker hoşgeldin
günaydınnnn
giniydin cinimgiiiinaaaaaaaaaaaaaaaydın
ne güzel işte şanslıysak demek kiBenimde eşim dışarda oldugundan hep eli yatkın.
Anasından daha güzel yemek yapıo yeminle
Kocamdan yana binlerce şükür yani.giniydin cinim
ne güzel işte şanslıysak demek ki
akşama annem teyzem ve dayımları çağırdı biz de gitcez hep beraber mangal varKocamdan yana binlerce şükür yani.
Ailesinden alakası yok
Akşama yemek ne yapıyosun kız?
ohhhh süperrrrrrakşama annem teyzem ve dayımları çağırdı biz de gitcez hep beraber mangal varyarın da kv iftara çağırdı iki gün yemek yok bana haftaya da iki üç gün arkadaşlarla iftar planımız var bu hafta güzel geçecek inşallah mutluyum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?