- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.981
iyidirİyidir senden naber
dükkanı topluyolar bende irsaliye kesiyorum. kuscam şimdiağlama len
napıyon ki
kusma kusmak çok kötüiyidir
dükkanı topluyolar bende irsaliye kesiyorum. kuscam şimdi
sen naban
Ay başladı demek kusmalar. allah yardımcın olsun kuzumkusma kusmak çok kötübende kağıttan yelpaze yaptım serinlemeye çalışıyom
yok ya çok yiyince midem karışıyorAy başladı demek kusmalar. allah yardımcın olsun kuzum
ha iyi bariyok ya çok yiyince midem karışıyorhamilelik kusması yok bende şükür
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bi an beni takmadı bu kızlar dedım yahoşgeldin şekerim
temelden başlamak daha iyi hem vaktinde var artık çalışkan öğrenci olcan piroşum
aman çok şükür bi de o olsa çekilmezha iyi bari
iyi gidiyor şükür 4. ayda belli olcak bakalım kız mı olcaklar erkek mi yoksa hem kız hem erkek mi bilemiyorum çok heycanlıyımbi an beni takmadı bu kızlar dedım ya
nasılsınız kızlar napıyorsunuz
sınavda basarılar hallettın mı piroş
mınnakım sen naptın cınsıyetı bellı mı nasılgecıyor hamılelık
erkek doguyor ıcıme ılk gunden berı ogrendıgım hayırlısı saglıklı olsun canım ınsallah daaman çok şükür bi de o olsa çekilmez
iyi gidiyor şükür 4. ayda belli olcak bakalım kız mı olcaklar erkek mi yoksa hem kız hem erkek mi bilemiyorum çok heycanlıyım
bilmiyorum belki biri kız olur ikisi de erkek olmasın yaerkek doguyor ıcıme ılk gunden berı ogrendıgım hayırlısı saglıklı olsun canım ınsallah da
dr ıkız falan mı dedı ya ne guzel ya ınsallah kızbilmiyorum belki biri kız olur ikisi de erkek olmasın ya
evet ikiz olcaklardr ıkız falan mı dedı ya ne guzel ya ınsallah kız
valla nerde o eskı kk nerd o eskı topıkler ya
ya ben tat alamıyorum artıkevet ikiz olcaklarvalla bence gayet hareketli kk hele dün bombaydı
sapık vardı ayıplı fotolar attı nası görmedinnnnya ben tat alamıyorum artık
noldu dunnnn
ay hergun gırerım bı dun gırmeım olaylara bak helesapık vardı ayıplı fotolar attı nası görmedinnnn
çok olaylıydı adam bir de herkesin oruç sakatlandıay hergun gırerım bı dun gırmeım olaylara bak heleben hep kacırırım zaten ay benımde hayalım ıkız anesı olmak ya aılede ıkız var mı sızın
ay aminnnn canım ısteyen herkeseçok olaylıydı adam bir de herkesin oruç sakatlandıbizde yok da eşimde varmış allah sana da nasip etsin o zaman kuzum
görüşürüz şekerim biz de seni öpüyoruzzzay aminnnn canım ısteyen herkese
hahaha ne ınsanlar var ya mınnakım ben cıkıyorum optum ıkızılerınıde senı de :)
istemiyorumağlama len
napıyon ki
aşk olsun kız. ben önlisansım kuzum ekimde sinav. sen napıyosun nasılsın nasıl gidiyorbi an beni takmadı bu kızlar dedım ya
nasılsınız kızlar napıyorsunuz
sınavda basarılar hallettın mı piroş
mınnakım sen naptın cınsıyetı bellı mı nasılgecıyor hamılelık
hiç iyi gibi görünmüyoriyidir
dükkanı topluyolar bende irsaliye kesiyorum. kuscam şimdi
sen naban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?