Muhabbet Kafe

Yok Canım matematikte problemler coğrafya da yer şekilleri tarihte inkılap tarihi kaldı. Kardeşim dersaneye gidiyor bende dershaneyle bir gidiyorum
cunku dershane cok hızlı gecıyor problemlerı diyorum ama sen bılıyorsun kolay gelsın canım

Ya ben evden çalışıyorum zaten kuzum 4 ay var halledilir herhalde sen yaptın
girdim cıktım canım bu sene turkce zorladı bızı bakalım onu okuyalım derken diger sorulara donemedık gecen sene sıfır nokta kusurden olmadı benım bu sene zaman yetmedı gıbı gıbı beklıyorum sonucları ınsallah dogum gunu hedıyesı gıbı atanırım o hafta acıklanacak cunku
sabırsızlık beklıyorum
ıs bakıyorum ozelde ıste bulamadım ıstedıgım gıbı

sen napıyosun ıse devam mı erkek arkadasınla devam mı soz nısan var mı

işten çoktan çıktım canım erkek arkadaşım artık nişanlım oldu sizde durumlar nasıl? inşallah atanırsın kuzum ya

işten çoktan çıktım canım erkek arkadaşım artık nişanlım oldu sizde durumlar nasıl? inşallah atanırsın kuzum ya
biz hala sevgülüyüz
ne zaman nısanlandın kii nişan kıyafetını merak ettım :)
hayırlı olsun tatlım allah tamamını erdırsın
ay amin ıkımızde atanırız ınsallah allah gonlumuze gore versın ınsallah

Evde oldu kız öyle ahım şahım değil siz ne Zaman nişan

ne bilim buyuk daha guzel sanki ama
nısan ıcın o kokulu tas gıbı gıbı hedıyeler dagıttın mı
annem onları sacma goruyo kınada yap falan dıye
Yok canım yapmadım ya ikrammış hazırladık böyle kalıplarda Uğur böcekli falan. Zaten çok kalabalıktı ve kim ne yapacak onları koca koca insanlar. Kınada yaparım ama. Büyük de iki düğün gibi oluyor ya ne bilim ben gereksiz buluyorum böyle güzel oldu

hı ben herseyı bana kalsa cok abartılı abartılı yaparım da ama sade olur aıle arasında olur nısan
kınamda memleketımde olur dugun oglanın memleketınde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…