Muhabbet Kafe

büyüyolar teyzesi napsınlar piroş teyzemiz nerde nerde diye ağlıyorlar
Yirim onları ay ders çalışıyorum napayım erkene alındı sınav 16 ekime alındı. Konularım eksik daha. En baştan çok sıkı tutmadım çabuk sıkılırım diye şimdi de yetişmeyecek galiba

Yirim onları ay ders çalışıyorum napayım erkene alındı sınav 16 ekime alındı. Konularım eksik daha. En baştan çok sıkı tutmadım çabuk sıkılırım diye şimdi de yetişmeyecek galiba
dur bakalım atamalar baya olcak bence baya bi personel çıkardılar çünkü sen sıkma canını yetişir allahın izniyle
seneye falan senın

hayırlısı cokta şeyapmamak lazım

napıyın nen hayırsız
kuzum ıyıyım sen nasılsınnn
ay buraya gelıyorum ama ben varken sız yoksunuz
benım sucum niii

bebısler nasıl kız olcakmıs
allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh cnmmm

nasıl gıdıyor hamılelık sen nasılsın neler yapıyorsunnnn

iyi kuzum napiyim öyle üç kişi yaşamaya çalışıyoruz işten ayrıldım evdeyim işte nasipse işyeri açmayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek .. sen neler yapıyorsun tatlım

iyi kuzum napiyim öyle üç kişi yaşamaya çalışıyoruz işten ayrıldım evdeyim işte nasipse işyeri açmayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek .. sen neler yapıyorsun tatlım
ıyıyım canım allahın ıznı ıle atama beklıyorum
canım evdeyım bende :) tatıle gıdıp geldıkten sonra ıse gırmeyı dusunuyorum bakalım olursa mınnakım boyle bende de durumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…