- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.081
Yalan söylemiyorumikisi de kız senin oğlan yaşadıvalla göbek namına bişey yok olanı da gitti hatta
yalançılık çok günah
dersler nasıl gidiyor kuzumYalan söylemiyorum
Sıkıcıdersler nasıl gidiyor kuzum
evden çalışıyorum tatlım sınav ekimdeydi değil mi ?Sıkıcısen napıyon evde misin çalışıyor musun nasıl gidiyor evlilik gebelik
evet canım 16 ekim de. niye hiç yazmıyonevden çalışıyorum tatlım sınav ekimdeydi değil mi ?
genelde annemde falan oluyorum o yüzden girmiyorum hiçevet canım 16 ekim de. niye hiç yazmıyon
anladım canım özletme kendini. bebişler nasılgenelde annemde falan oluyorum o yüzden girmiyorum hiç
büyüyolar teyzesi napsınlar piroş teyzemiz nerde nerde diye ağlıyorlaranladım canım özletme kendini. bebişler nasıl
Yirim onlarıbüyüyolar teyzesi napsınlar piroş teyzemiz nerde nerde diye ağlıyorlar
hyr guzelım yokBelli değil canım daha. Sende var mı gelişme
Hadi geç kalıyorsunuzhyr guzelım yok
bebegım nıyetım yok ınan kı suan vaktı degıl gıbı zaten su atamalar bı olsun daHadi geç kalıyorsunuz
ne zaman olacak kızbebegım nıyetım yok ınan kı suan vaktı degıl gıbı zaten su atamalar bı olsun da
seneye falanne zaman olacak kız
dur bakalım atamalar baya olcak bence baya bi personel çıkardılar çünkü sen sıkma canını yetişir allahın izniyleYirim onlarıay ders çalışıyorum napayım erkene alındı sınav 16 ekime alındı. Konularım eksik daha. En baştan çok sıkı tutmadım çabuk sıkılırım diye şimdi de yetişmeyecek galiba
seneye falansenın
hayırlısı cokta şeyapmamak lazım
noldu mınnakımmmm muahdur bakalım atamalar baya olcak bence baya bi personel çıkardılar çünkü sen sıkma canını yetişir allahın izniyle
napıyın nen hayırsıznoldu mınnakımmmm muah
kuzum ıyıyım sen nasılsınnnnapıyın nen hayırsız
iyi kuzum napiyim öyle üç kişi yaşamaya çalışıyoruzkuzum ıyıyım sen nasılsınnn
ay buraya gelıyorum ama ben varken sız yoksunuz
benım sucum niii
bebısler nasıl kız olcakmıs
allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhh cnmmm
nasıl gıdıyor hamılelık sen nasılsın neler yapıyorsunnnn
ıyıyım canım allahın ıznı ıle atama beklıyorumiyi kuzum napiyim öyle üç kişi yaşamaya çalışıyoruzişten ayrıldım evdeyim işte nasipse işyeri açmayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek .. sen neler yapıyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?