- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.101
hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzumıyıyım canım allahın ıznı ıle atama beklıyorum
canım evdeyım bende :) tatıle gıdıp geldıkten sonra ıse gırmeyı dusunuyorum bakalım olursa mınnakım boyle bende de durumlar :)
amin cumlemızın canımmhakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum
birini ahsen düşünüyoruz öbürüne karar vermedikamin cumlemızın canımm
ay ben bı markete ıneyimm opuyorum ıızlerını de senı de mınnakımmm kendıne ıyı bak
he bu arada ısım ne dusundunuzz gercı daha var amaa :)
ay cok guzel ısımmmbirini ahsen düşünüyoruz öbürüne karar vermedik
varsa güzel isimler öneri beklerizay cok guzel ısımmmminnakımın mınnak melegının ısmı :)
Utanmadan bir de beni hayirsiz yaptı lan sen değil misin manitan askerden gelince arayip sormayi bırakan nankörrrHayırsız harbi
Oo çok iyi ya seç beğen alikisi de kız senin oğlan yaşadıvalla göbek namına bişey yok olanı da gitti hatta
yalançılık çok günah
Ne alaka be sanki yanımda yine uzak yine uzak yani ha askerde ha değil ne farkediyorUtanmadan bir de beni hayirsiz yaptı lan sen değil misin manitan askerden gelince arayip sormayi bırakan nankörrr
Oo çok iyi ya seç beğen aloglusumu gördün gelecegin kıvanç'ı anası zengin olcak az kaldı yağlı kapı yani
işte senin oğlanı gördüm ve artırdımUtanmadan bir de beni hayirsiz yaptı lan sen değil misin manitan askerden gelince arayip sormayi bırakan nankörrr
Oo çok iyi ya seç beğen aloglusumu gördün gelecegin kıvanç'ı anası zengin olcak az kaldı yağlı kapı yani
napıyon kız mantı mı o ?
tamam canım :)hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum
ay o da olur yapsana yiyelimgözleme
hayırdır kız hasta mı oldun yoksatamam canım :)
aaayy çook açıııııııııııııııııım canım çektiay o da olur yapsana yiyelim
hayırdır kız hasta mı oldun yoksa
hamile olan sensin heralde aşerdinaaayy çook açıııııııııııııııııım canım çekti
Sen bir bebenin yerine aşer ben bir bebeninhamile olan sensin heralde aşerdin
iyi bak böyle olunca kavga etmeyiz hemSen bir bebenin yerine aşer ben bir bebenin
Bencede aşkitom çok mantıklıiyi bak böyle olunca kavga etmeyiz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?