- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Yarışma fikri benden çıktı bi keremKim kim :) topik acimda yarisalim ama nevo katilmasin o hemen eriyo haha
Ooooo bende geliyorum yahu o konu sahibi olsun biz eriyelim o zaten safinaz gibi hahaO yapalım dedi, nasıl saf dışı bırakcaz
Daha iyi işte gaza geliriz
O zaman pek ciddi değildim şimdi çok ciddiyim yza tığ gbi olmalıyımO yapalım dedi, nasıl saf dışı bırakcaz
Daha iyi işte gaza geliriz
Nasıl gördün hemenYarışma fikri benden çıktı bi kerem
Zaten ben acalim yazacaktim ama tabletten pturu yanlis cikmis duzeltmedim kiskanccccccYarışma fikri benden çıktı bi kerem
Balık etli safinazOoooo bende geliyorum yahu o konu sahibi olsun biz eriyelim o zaten safinaz gibi haha
Amannnn sen fen bilgisi dersindeki iskelet gibisinO zaman pek ciddi değildim şimdi çok ciddiyim yza tığ gbi olmalıyım
Bende olayım bariO zaman pek ciddi değildim şimdi çok ciddiyim yza tığ gbi olmalıyım
Beni dikizliyo o sapik yaNasıl gördün hemen
Siz beni kıskanıyorsunuz sizden daha fazla kilo vereceğim içinZaten ben acalim yazacaktim ama tabletten pturu yanlis cikmis duzeltmedim kiskancccccc
Yok canım ben yazları zayıflıyorum kışın alıyorumAmannnn sen fen bilgisi dersindeki iskelet gibisin
Cocuklarin seni orbek iskelet diye okula gotursun hocalari senin uzerinde ders anlatsin ablaaaa hahahajajajl
Procu nevooooooNevoş odul pro kart olsun dermişim: )))))
Hay. Senin odulune desene: ))))))
Ay gece gece hiç güleceğim yoktu....
Yarışmayı yönetim düzenlese olurNevoş odul pro kart olsun dermişim: )))))
Hay. Senin odulune desene: ))))))
Ay gece gece hiç güleceğim yoktu....
Evet dağıtıyorumProcu nevoooooo
Evet sana büyük hayranlığım var.Beni dikizliyo o sapik ya
Yarışmayı yönetim düzenlese olurMeyra yarışmaya katıl ama yemek yarışmasına
O ay kategoriyi diyet yemekleri yaparız
Hahahaha yaglarini yem seninnnnSiz beni kıskanıyorsunuz sizden daha fazla kilo vereceğim için
Yok canım ben yazları zayıflıyorum kışın alıyorumOkula götürseler kemikleri bulamazlar yağ dokusundan
Editör oldu, senle yarışıyor sümüklüEvet dağıtıyorum
Evet sana büyük hayranlığım var.
Benimde sanaaaaaaa :)Evet dağıtıyorum
Evet sana büyük hayranlığım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?