- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Bak bak uyanığa bak sen
Benim ama niye vereyimTabii senin gbi yapmamzamani geldigindede sirdaki yarsmaciya veririm benim venim diye sahiplenmem sadece bir ay keyfini çıkarırım o ka sonra hic kimseyi uzmeden veririm
Benim ama niye vereyim
10 gün sonra veririm
Bankaya gidiyorum görüşürüz
oww efserim hemşomm hoş geldinnnGünaydın millet erken yatan erken kalkar
aferin çırak işini iyi yapıyonkepenkleri açıyorum patron
EnHarbiKiz topikiniz hayırlı uğurlu olsun harbiciğim bak çikolatamla geldim bombaları bıraktım bir köşeye
tebi efendim ne isterseniz var bu kafede1 günde 50 sayfa ohh maşallah hayırlı olsun topikcik :) arada cafeye Çay içmeye geliriz artık
sende hoş geldin krizHayirli olsun topik harbican
eli boş gelirmiyim hiç hoşbulduk şekercimvayyyyyy minnoş mimarr hoş geldinnnhemde eli boş gelmemişsin tişikkirlerrr
naber nasılsınneli boş gelirmiyim hiç hoşbulduk şekercim
aynı valla kuzum dertlerle uğraşıyorumnaber nasılsınn
vaayyyy mekanımda bana posta koymaya mı geldinaynı valla kuzum dertlerle uğraşıyorumsen napıyorsun gözükmüyorsun kaç zamandır bir de baktım topik açmışsın dedim mekanında kıstıriyim şunu
dur daha yeni topik hemen karıştırmıyimvaayyyy mekanımda bana posta koymaya mı geldin
ahahhadur daha yeni topik hemen karıştırmıyim
ahahhabence de ya burdaki smileyler çok azzzzz. bi ara konu açmıştım ben '' duygularımı anlatmaya smileyler yetmiyor,biraz daha yüklenebilir mi'' diye yönetim beni kaale almadı ama çok ciddiyim ben
büyük eksik dimi amaağzına kürekle vurmalı smile olsa
evet ya hatta buradaki smileyler whatsapta da olsun istiyorum özellikle bunların olmasını istiyorumahahhabence de ya burdaki smileyler çok azzzzz. bi ara konu açmıştım ben '' duygularımı anlatmaya smileyler yetmiyor,biraz daha yüklenebilir mi'' diye yönetim beni kaale almadı ama çok ciddiyim ben
ay bendeeee çok eksikliklerini yaşıyorum whatsapptaevet ya hatta buradaki smileyler whatsapta da olsun istiyorum özellikle bunların olmasını istiyorum
elimiz alışmış napalımay bendeeee çok eksikliklerini yaşıyorum whatsappta
aynen panpabari ağzını yırtmalısı olsa : DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?