- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Deluu manyahiletirim, zaten ben de diyorum muhabbet kafe ne yıkıp pavyon açalım diye
Oralet 2 bardak olsun :) Çay demli :))benim ssk primlerini de yatırmıyor namıssız
çocuğa da oralet verem mi ?
Oralet 2 bardak olsun :) Çay demli :))
Yok alma 2 tene daha getir :))
kullanmıcaksan şekeri aliyim, ziyan olmasın: D pera gidiyi pera
Tabii kuzummm kendi evin gibi yayilmazsan totona saplak atarimKiiiizz bu isedemi el attin
Hayirli ve bol geyikli olur insallah , yeni mekanimiz burasi ayyyyy kendimi evimde hissettim
Ben sana 50 kere müşteriye Iyı davran demedim mi
kullanmıcaksan şekeri aliyim, ziyan olmasın: D pera gidiyi pera
Ben sana 50 kere müşteriye Iyı davran demedim mimaasindan kesicem
Harbi bana şeker vermiyorBen sana 50 kere müşteriye Iyı davran demedim mimaasindan kesicem
Harbi bana şeker vermiyorbu nasıl müessese
Tamam Buda farklı bir bakış açısı :) ama ben bunu kuru kuru içemiyom kek yok mu kek :))))B
şeker zararlı tamam mı
müşteri sağlığına kadar düşünüyorum
Buyur cınımGelince beni bi arasın
Allah senin canını almayabenim ssk primlerini de yatırmıyor namıssız
çocuğa da oralet verem mi ?
Hoş geldin tatlimm,gel hep buralaraSelam kızlar hayırlı uğurlu olsun topiğin harbi
arbim ayırlı olsuna geldimbi gayfeni içebilirim
hı hı tebi görünce söylerimEnHarbiKiz burada imar yasağı var,kapı gibi belgeyle geldim..boşalt burayı canım!
Eki Görüntüle 1383794
Az kaldı kovucam iştenHarbi bana şeker vermiyorbu nasıl müessese
Tamam Buda farklı bir bakış açısı :) ama ben bunu kuru kuru içemiyom kek yok mu kek :))))
Tamam Buda farklı bir bakış açısı :) ama ben bunu kuru kuru içemiyom kek yok mu kek :))))
Millan bir Çay içirmedin içerde oğlanlar var soğukta sokaklara mı çıkakZorluk cıkarmayın hadi anam..bizimde işimiz gucumuz var..bu saatte bunlarla ugrasıyoruz!Eki Görüntüle 1383824
Tükkanı yıkıyorlar yeni getirdin paket yap sokakta yiyek bari:)
Harbikızın diş kıran ılk bahar cıceklerı dalında güzel temalı kurabiyesinden getırseydın ablana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?