- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Ay koptummm
Harbikızın diş kıran ılk bahar cıceklerı dalında güzel temalı kurabiyesinden getırseydın ablana
Aboowww yapma gözünü seveemm bu karda kışta nire gidekZorluk cıkarmayın hadi anam..bizimde işimiz gucumuz var..bu saatte bunlarla ugrasıyoruz!Eki Görüntüle 1383824
Bacım sende haklısın otur sen cayını iç.yatmaya gelmedıysen beklerizMillan bir Çay içirmedin içerde oğlanlar var soğukta sokaklara mı çıkak
Bak şimdiHarbikızın diş kıran ılk bahar cıceklerı dalında güzel temalı kurabiyesinden getırseydın ablana
Aaa bennnnn
Allah Razı olsun :)))Bacım sende haklısın otur sen cayını iç.yatmaya gelmedıysen bekleriz
Ekibim bugun için özel hazırlandı
Bacım sende haklısın otur sen cayını iç.yatmaya gelmedıysen bekleriz
Oğlanları Alıp gidiyorum bir dahada gelmem davosa
Sizi birdaha gormeyelim burdabu arsa bana babamin hala kizinin,kuneninin dedesiyle eski karisindan olma oglunun,dayisinin teyzesinden kaldi tapusu bile var
Bi taş al eline nereye kaciyonOğlanları Alıp gidiyorum bir dahada gelmem davosa
Komplo kurarsan böyle elinde patlar isteLa ınternetim kafayı yedi naaptınız bana
Yayicam tabikine ayrica benim toto asure tenceresi gibi saplagi pek hissetmemTabii kuzummm kendi evin gibi yayilmazsan totona saplak atarimhoş geldinnn
La ınternetim kafayı yedi naaptınız bana
Millanla baş edilir mi abow abow :)) Yaktı yıktı ortalığı Oğlanın kafası yarıldı
Iyi oldu imar mimar dedi gittiKomplo kurarsan böyle elinde patlar isteoh olmus
HahaahYayicam tabikine ayrica benim toto asure tenceresi gibi saplagi pek hissetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?