- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Birde 2. Üyeligi ile açmıştı konuyu. Acaba 1. Üyeliği aktif mi Suan,ya da kim oBanada öyle geliyor barıştı yüzü yok buraya yazmaya
Banada öyle geliyor barıştı yüzü yok buraya yazmaya
Kızım başlığı okumadin mi? Kafe burasi kafeeeehayrına vercek halimiz yok
Benim çocukların anneye ihtiyacı var :) bdv ye arada geliyor Oryantal kolay ayarlarızPavyona seni de almamiz lazim eylül,mekan yeni olacak malum eleman bulmak zor olabiliroryantal sanatını icra edersin. Parada anlaşırız
Birde 2. Üyeligi ile açmıştı konuyu. Acaba 1. Üyeliği aktif mi Suan,ya da kim o
Sabahları çocuklara bakar,gece mesleğini yapabilirsin benceBenim çocukların anneye ihtiyacı var :) bdv ye arada geliyor Oryantal kolay ayarlarız
Bende hatırladım hakkatten ne oldu acaba ona. Herşey şüpheli şuan benim gözümde :))aynen şuan aramızda hangi kimlikle dolaşıyor acaba
Olmaz bacım olmaz beni gören gelmez bir daha 2 çocuklu kadınım :) gece anne anne diye ağlarlar. Ben müşteriniz olarak gelir proğram izlerim :))Sabahları çocuklara bakar,gece mesleğini yapabilirsin bence
Iste o yüzden bende çok merak ettim. Aramizda geziyo alabilir suan. Eğer okuyosan catlatma bizi aydinlat
He oda olur,müşteriye ihtiyacımz varOlmaz bacım olmaz beni gören gelmez bir daha 2 çocuklu kadınım :) gece anne anne diye ağlarlar. Ben müşteriniz olarak gelir proğram izlerim :))
Ailecek geliriz:) fix menü alır gideriz :)He oda olur,müşteriye ihtiyacımz var
Iste o yüzden bende çok merak ettim. Aramizda geziyo alabilir suan. Eğer okuyosan catlatma bizi aydinlat
Yanar donerli pahali meyve tabağı yapicam sizeAilecek geliriz:) fix menü alır gideriz :)
Aynen munenin yerinde olup herseyi bilmek isterdimmune biliyor onun yerinde olmak isterdim ))
ayrılmış olsa, piskolojik olarak çökmüş olurdu destek almak isterdi
konu açardı
ama ayrılmamış olsa da öyle kafam yandı : D
belki de fake bi konuydu
Yanar donerli pahali meyve tabağı yapicam size
Aynen munenin yerinde olup herseyi bilmek isterdim
bende Fake olduğunu düşünüyorum aslinda
Uslu uslu oturcaz sen bizi merak etmeBenimde şarj bitti bittiyor. Gece girerim yıkmayın yakmayın akıllı olun.
Hadi görüşürüZ öptüm sizi
Nasıl yani anlamadim aç birazzeki bir arkadaş deneme yaptı )) başardı
Nasıl yani anlamadim aç biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?