Muhabbet Kafe

Mune açıklama yapmıştı ya " üye çalıştığı için sık giremiyor,konuyu gelene kadar kapatiyorum " demişti.

Hep bu sorularla kendimizi yiyecez herhal

Ay bitane konu var "istesem veririm" akista her gördüğümde böyle oluyorm -->" oha nasıl yani" diyet bölümünde olduğunu görünce "heeee" oluyorum

ahahahah subliminalliymiş

ben de şeye şaşırıyorum

''birlikte adet bekliyoruz''

bu ne ya diyodum, hamilelik içindir ama heralde yoksa bu kadar törene gerek yok yanı

ahahahah subliminalliymiş

ben de şeye şaşırıyorum

''birlikte adet bekliyoruz''

bu ne ya diyodum, hamilelik içindir ama heralde yoksa bu kadar törene gerek yok yanı
Ahahah o da güzel bitane de "kediyle zayifliyoruz" vardı. " Allahim yaa ne alaka,kediyle nasil zayiflaniyomus ki" diyodum,meger kızın nicki kediymis

benim en eğlendiğim konu ama

şu iç çamaşırlı fotolarını yollayıp sonra tehdit edilen kız vardı ya o

hatırlıyo musun ?
Maalesef hatırlıyorum bir insan internetten tanıdığı birine nasil çıplak foto yollar ki

Hoşbuldum canım. İyidir ne olsun dolaşıyorum topik topik. Sen nasılsın?
Iyi yapiyon napayim başım dönüyor,midem bulanıyor hamile miyim yoksa

Maalesef hatırlıyorum bir insan internetten tanıdığı birine nasil çıplak foto yollar ki

Iyi yapiyon napayim başım dönüyor,midem bulanıyor hamile miyim yoksa

ya ama kızda problem vardı zaten attığı mesajları falan yazmıştı

çok fena : D

yanarım yanarım öğretmen olmasına yanarım

ya ama kızda problem vardı zaten attığı mesajları falan yazmıştı

çok fena : D

yanarım yanarım öğretmen olmasına yanarım
Ahahaha ay bitane de şey vardı gördün mu sen,fake faceden sanal sex yapiyomus önüne gelenle. Bir gün unutmus kendi hesabindan yazismis biriyle,adam musallat olmuş. Napicam ben diyodu

Selamun aleykum nabersiniz keyifler nasil
Bi selam verip kacayım dedim
Iyi geceler :)
Daha sonra uzun uzun muhabbete gelecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…