Muhabbet kuşlarım kartonpiyerleri tırtıklıyor

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.866
248
iki muhabbet kuşum var , neredeyse kafesten dışarı salamaz oldum , evde kartonpiyerleri tırtıklıyor bir köşe maalesef tırtık tırtık bir kısım yeri, ev sahibimde aşırı titiz , alçıyla falan kapatabilir miyim? görürse kesin parasını isteyecek, sizin kuşlarınız yapıyor mu böyle birşey ne yapmam lazım ? :(

Kafeslerinde gagaları için taş gibi bir şey oluyor, onlardan var mı? Yoksa o ihtiyaçlarını kartonpiyerde gideriyor olabilirler. Kuşlarla ilgili bilgim pek yok ama aklıma bu geldi.

Kafeslerinde gagaları için taş gibi bir şey oluyor, onlardan var mı? Yoksa o ihtiyaçlarını kartonpiyerde gideriyor olabilirler. Kuşlarla ilgili bilgim pek yok ama aklıma bu geldi.
hepsi var gaga taşı , kalamar kemiği ama yine de yapıyorlar evin her odasında da var bu kartonpiyerlerden sadece benim kuşlara özgümü bu durum anlamadım bırıncısı kaçmıştı ikinciye kuş aldım oda aynı yapıyor deli olucam.

hepsi var gaga taşı , kalamar kemiği ama yine de yapıyorlar evin her odasında da var bu kartonpiyerlerden sadece benim kuşlara özgümü bu durum anlamadım bırıncısı kaçmıştı ikinciye kuş aldım oda aynı yapıyor deli olucam.
İnternette kuş kartonpiyer diye arattım da başkalarında da varmış böyle bir problem, belki bir çözümü vardır, bence aratıp o konuları bir inceleyin.

İnternette kuş kartonpiyer diye arattım da başkalarında da varmış böyle bir problem, belki bir çözümü vardır, bence aratıp o konuları bir inceleyin.
baktım da şimdi hepsi senin dediğin gibi taş vs. alın koyun kafese diyor , ben en iyisi kartonpiyer alayım parçalayıp kafesine koyayım kemirsin belki o zaman duvardakine gitmez aklıma öyle bir fikir geldi şimdi , umarım işe yarar.

ya benim ki 3 4 gun ötmüyo ayaklari gagasi mantar oldu bide gagasina mantar kremi surdurtmuyo namicam ya bildigin etkili bir ilac yok mu

Aklıma oğlum cavitim güzel kuşum oğlum geldi o da kafesinin dibinde ki çiçeği yerdi keşke geri gelsede yine yese omuzuma çıkar öpüşürdük güzel oğlum beni affet ve gökyüzünden izle olur mu?

Back
X